rkrmn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 6210 عنوان بچه های یک عدد ذکر بگویید بدون رد خور :) 90 بازدید | 10 پست تنکیو 1402/03/03 | 12:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takshkh عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 7850 ۱۴ بار یا جواد ائمه من هروقت بخام کاری پیش بره با انگشتام ۱۴ تا میگم ولی بیشتر جاها بدردم خورده در کل خوبه کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14290 ذکر یونسیه و ذکر افوض امری الی الله آن الله بصیر بلعباد من ک خیلی حاجت گرفتم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
یاسکبود۱۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 8082 ۱۴ بار یا جواد ائمه من هروقت بخام کاری پیش بره با انگشتام ۱۴ تا میگم ولی بیشتر جاها بدردم خور ... دروغه اینا خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
یاسکبود۱۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 8082 ذکر یونسیه و ذکر افوض امری الی الله آن الله بصیر بلعباد من ک خیلی حاجت گرفتم مثلا چه حاجتیمنکه اعتقادی ندارم خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
takshkh عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 7850 ذکر یونسیه و ذکر افوض امری الی الله آن الله بصیر بلعباد من ک خیلی حاجت گرفتم چجوری باید خوند کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14290 مثلا چه حاجتی منکه اعتقادی ندارم مثلا امتحانم و خوب دادم مثلا رانندگی قبول شدم مثلا مصاحبه کاریم خوب پیش رفته ازین چیزا منم به تلاش اعتقاد دارم ولی خب اینارم میگم توکل میکنم ب خدا منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14290 چجوری باید خوند من مدام تکرار میکردم به تعداد اعتقادی ندارم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
یاسکبود۱۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 8082 مثلا امتحانم و خوب دادم مثلا رانندگی قبول شدم مثلا مصاحبه کاریم خوب پیش رفته از ... اگه رانندگی تمرین نداشتی عمرا گواهینامه میگرفتیامتحانت نمیخوندی عمرامصاحبه کاری تلاش خودت بودهدعا دروغه خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14290 اگه رانندگی تمرین نداشتی عمرا گواهینامه میگرفتی امتحانت نمیخوندی عمرا مصاحبه کاری تلاش خودت بوده ... دعا نیست این معنیش اینکه من همه چیم و به دستای خدا میسپارم ی جور تو کله مصلمه همینطوره منم خیلی اعتقادی ب دعا ندارم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان