2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم بزرگترین سوتی دیروز دادم

یکی از کلاس های دانشگاه نرفته بودم جلسه آخر رفتم ی آقای کنار تخته ایستاده بود کلی باهاش احوال پرسی کردم

بعد فهمیدم این استاد نبوده

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

💨😂🖐️

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

پدرشوهرم بچه امو داد بغلم بعد رو به بچه ام گفت برو جیش بخور منظورش این بود برو شیر بخور من خودمو زدم به اون راه ولی خودش شروع کرد بخنده به خودش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خودم سوتی دادم.

با دوستای همسرم بیشتر شبا میریم بیرون. یکی از دوستامون نسبت دوری با مادر شوهرم داره. نمیخواستم مادر شوهرم و خواار شوهرم بفهمن که اونم همراه ما میاد..

من حواسم نبود داشتم تعریف میکردم برا خواهر شوهرم یهو گفتم شیوا خیلی نگران مامانشه

همش از سمیه اطلاعات پزشکی میگیره.

یهو گفت سمیه؟؟؟

ببین یخ کردم

نمیدونیتم چی بگم

خوب شد پشت سرمبود وگرنه از صورتم میفهمید🤭

گفتم اره

خواهر نفیسه دوستمون.  

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خودم بزرگترین سوتی دیروز دادم یکی از کلاس های دانشگاه نرفته بودم جلسه آخر رفتم ی آقای کنار تخته ایس ...

چیز خاصی نیستش که اشکال نداره

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

مغازه داره گفت تشریف بیارید اینور بهتون نشون بدم. بعد همراهی من گفت کدوم سمت تشریف بیاریم؟ 

یکی هم هست همیشه زنگ میزنه تبلیغ میکنه از این کارتهای تخفیف و... میده. بعد فکر میکنه مودب هست ولی همیشه میگه سلام من خانوم فلانی هستن. می‌خواستید در خدمتم باشیم...و خلاصه هندونه زیر بغل خودش میزاره طفلی فک میکنه لفظ قلم حرف میزنه. چندبار خواستم بهش بگم ابروش نره ولی باز روم نشده