2777
2789
عنوان

چه اسمی ب شبنم ‌و مهدی میاد؟

311 بازدید | 23 پست

ایم دختر دوستای گلم ‌ک ‌ریشه  فارسی داشته  باشه

من خودم  دلانا  بخاطر معنیش ب دلم ‌خیلی نشسته 

یعنی قلب مادر

پناه هم خیلی دوست دارم 

اما  خوب شما  اگر ی اسم ‌ایرانی ک  ب اسم ‌منو  و همسرم ‌بیاد ممنون  میشم  بگید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو اومدم تو ذهنم مهشید چون ب دواسم ک گفتید میاد البته ک شاید یکمی قدیمی باشه .

اما من خودم پناه . آیدا . مارال . ریحانه .نیلا.دوس دارم

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

الان جدیدا خیلی اسم های ترکیبی دیدم 

اسم پدر و مادر و ترکیب میکنن یه اسم از در میارن 

البته با اسم همه نمیشه

دختر داییم گذاشت شالین ترکیب شهرام و آیلین

دلانا معنی زیبایی داری 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
این دو تا که گقتی قشنگن اما به خودتون نمیان حالا چه اهمیتی داره فردا اون یه ادم مستقله بهتره اسمش به ...

ممنون  قشنگم 

خودمم  همین ‌نظر‌و دارم‌فامیلیش ی‌طوری هست ک  ب همه اسم ‌میاد 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
الان جدیدا خیلی اسم های ترکیبی دیدم   اسم پدر و مادر و ترکیب میکنن یه اسم از در میارن&nbs ...

مرسی گلم