2777
2789

تو سونو گفتن بچت عرضیه خوابیده است نشسته نیست هنوز نچرخیده دکتر هم گفت ۲ هفته دیگه بیشتر فرصت نداری بچت بچرخه اگه نچرخه سزارین میشی چون سرکلاژ کردی احتمالش کمه بچرخه چیکار کنم به نظرتون میچرخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب سز بشی چه اشکالی داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خانومی‌ میش‌ ی چیزی‌ بپرسم‌ چجوری سرکلاژ‌ میکنن‌ من  هفته۲۴ام‌ چیزی‌ نمیدونم‌ ازش‌ چرامیکنن‌ کی ...

منم میخوام بدونم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خانومی‌ میش‌ ی چیزی‌ بپرسم‌ چجوری سرکلاژ‌ میکنن‌ من  هفته۲۴ام‌ چیزی‌ نمیدونم‌ ازش‌ چرامیکنن‌ کی ...

اره گلم . من تو هفته ۲۲ دل درد شدید گرفتم زایمان زود رس داشتم دهانه رحمم کوتاه شده بود ۳۳ درجه بود شده بود ۳۰ درجه دکتر گفت میشه استراحت مطلق کنی که همین جوری بمونه ولی دیگه بهش اضافه نمیشه اگه عمل کنی در دهانه رحمتو بدوزی بهتره خیالت راحت تره 

هفته چندمی؟

۱۵

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اره گلم . من تو هفته ۲۲ دل درد شدید گرفتم زایمان زود رس داشتم دهانه رحمم کوتاه شده بود ۳۳ درجه بود ش ...

اونوقت اگه بخوای طبیعی زایمان کنی چی وقتی دهانه رحمو  ببندی  نمیشه درسته