2777
2789
عنوان

این عدد تست بتا طبیعیه؟

84 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۲ اردیبهشت پریود شدم و ۳۰ اردیبهشت موعدم بود که پریود نشدم فرداش بی بی چک کمرنگ بود منم دبروز که بشه دوم خرداد بعد از ۴روز تاخیر تست بتا دادم نتیجش ۶۹۹.۳بود .زیاد نیست؟طبیعیه ؟ 

بله طبیعیه فکر کنم مبارک باشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکا باشه ،طبیعیه   

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
ن عادیه مال منم همنقد بود  من شنیدم هرجه عدد بتا بالاتر باشه ینی جنسیت ب احتمال بیشتری دختره

ممامال منم تو هفته 5 9000 بود خدا کنه دختر باشه

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
ن عادیه مال منم همنقد بود  من شنیدم هرجه عدد بتا بالاتر باشه ینی جنسیت ب احتمال بیشتری دختره

بتای بیشتر نشون دهنده جنسیت نیست فقط مشخص میکنه حدودا چند روز از لقاح گذشته 

جواب ابلهان خاموشیست
 بتای بیشتر نشون دهنده جنسیت نیست فقط مشخص میکنه حدودا چند روز از لقاح گذشته 

عه 

منم فقط طبق شنیده ها و اینکه یکی ازدوستان بامن حامله بود دقیقا مث هم ۶هفته بودیم هردومون.ولی بتای من بااون خ خ خ متفاوت بود

عه  منم فقط طبق شنیده ها و اینکه یکی ازدوستان بامن حامله بود دقیقا مث هم ۶هفته بودیم هردومون.و ...

از نظر علمی که ارتباطی بین بتا و جنسیت وجود نداره 

شش هفته ای که شما و دوستتون بودید از زمان اخرین پریود حساب میشه نه از زمان لقاح ، چون هیچ کس نمیدونه شما چه موقع لقاح برات پیش اومده و برای دوستت چه موقعی

جواب ابلهان خاموشیست