دوست من تو نگاه اول توی دانشگاه از یه پسری خوشش اومد بعد یه مدت بهش گفت ازت خوشم میاد اما پسره رد کرد ولی وقتی دوستم بهش پیام میداد جواب دوستمو میداد اما خیلی سرد ، بعدش به دوستم گفت چون خیلی اصرار میکنی به عنوان یک همکلاسی بیا بریم پارک باهم صحبت کنیم اما بدون هیچ حسی بت ندارم کلا پنج دقیقه تو پارک باهاش حرف زد بعد گفت ببخشی باید برم دوستم کارم داره بعد اونم همش به دوستم بی محلی میکرد. دوستم یه چند وقت بهش پیام نداد اما بعدش دوباره بهش پیام داد، پسره هم اول خوب جواب داد دوستم بهش گفت عیب نداره باهم دوست عادی باشیم؟ اونم گفت جوجو تو رو بخوره عیب نداره, اما بعد از یکم چت کردن گفت خدایا باز من گیر تو افتادم بعدم سرد شد. الان سوال دوستم اینه این پسره چه حسی بهش داره و آیا راهی هست که جذبش کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ وقت منت پسر نکش تو چشم اون الان دوست شما ی دختر اویزونه ک اویزون این شده الان فکر میکنه برا خودش چ پسر شاااااخیه هر روزم ب این توهم اضافه میشه و باعث میشه دختره رو بیشتر و بیشتر خورد کنه
حالا حس پسره ب کنار ولی دوستت چقد بی ارزش میکنه خودشو
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤