2777
2789
عنوان

زالو درمانی

345 بازدید | 9 پست

سلام...کسی هست که از زالو درمانی برا اعصاب نتیجه دیده باشه ....خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید خسته شدم از قرص اعصاب خوردن ....انگار بجای اینکه بهترم کنن بدتر میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میرم پیش دکتر ولی همش خاکشیر و مسهل و عرقیات میده  

طب اسلامی داروهاش فرق داره   اساسش با طب سنتی یکی هست یعنی هردو برپایه طبع و مزاج و درمانهای طبیعی و اصلاح سبک زندگیه    ولی داروهاشون ترکیبی و پودر و اینجور‌چیزاست  می دونم‌ تقویت عصب هم داره

طب اسلامی داروهاش فرق داره   اساسش با طب سنتی یکی هست یعنی هردو برپایه طبع و مزاج و درمانهای طب ...

یه سری اینترنتی وزیر شدم یه میلیون هم دادم .....سودا بر و بسفایج و بلغم زدا و جامع و تقویت عصب داد ولی کبدم داغه نمیتونستم بخورم 

یه سری اینترنتی وزیر شدم یه میلیون هم دادم .....سودا بر و بسفایج و بلغم زدا و جامع و تقویت عصب داد و ...

تو هم مثل منی پس   اینجور وقتها من طب سنتی رفتم  گفت اول باید حرارت کبد رو پایین بیاری  با صفرابر و کاسنی شاتره و خاکشیر و سرکه انگبین و .......که من شروع نکردم هنوز

تو هم مثل منی پس   اینجور وقتها من طب سنتی رفتم  گفت اول باید حرارت کبد رو پایین بیاری &nb ...

دقیقا به منم همین چیزا را داد ولی گفت باید برنج و ماکارونی نخوری فقط غذاهای رقیق و غذاهای که خون صالح تو لید میکنه کلی هم مسهل داد

من انجام دادم

ولی زیر نظر متخصص طب سنتی

قبل از زالودرمانی، رژیم غذایی و یه سری دارو دادن، بعد از یک ماه زالو اعصاب رو تجویز کردن؛ که خیلی هم مفید بود

اطلاعاتی در مورد تاثیرات زالو درمانی از عطاری آنلاین