2777
2789
عنوان

بچها لطفاً بیاید🙏🙏🙏🙏🙏

124 بازدید | 12 پست

سلام بچها شوهرم هرچی کار میکنه ب هیچی نمی‌رسیم و از طرفی دخترم هم کوچیکه نمیتونم بذارم مهد برم سرکار و شدیداً هم ب خودم وابسته اس.ما ی پراید داریم میخوایم بفروشیم مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی بزنیم بنظر شما سود داره ک بخوایم ماشین بفروشیم کسی تو همچین شرایطی بوده خیلی میترسم دیگ نتونیم ماشین بخریم لطفاً کمکم کنید ممنونم 

عزیزم تجربه ای ندارم اما اینو میدونم برای پیشرفت و موفقیت باید ریسک کرد 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

عزیزم میخوای با گوشی کار کنی برو سایت ایراپیشه ثبت نام. کن کار کن روزی 4 ساعت کار کنی ماهی 1ونیم.تومن میتونی بعدش دستت تند میشه بیشترم میتونی کار کنی

من نیت کردم هر کس نیاز مالی داره این شغلو معرفی میکنم خودمم کار میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تجربه ای ندارم اما اینو میدونم برای پیشرفت و موفقیت باید ریسک کرد 

همسرم میگه بفروشیم البته خودش هم تو شرکت کار میکنه میگه مغازه رو واسه تو میزنم ممنونم ک نظر دادی واقعا هم باید ریسک کرد

خیلی استرس دارم کلاهبرداری باشه

نه بابا من دو ساله دارم کار میکنم عزیزم زیر نظر نیروی انتظامی هست

یه تحقیق کن توی همین نینی سایت کلی توش کار میکنن

بازم. خودت میدونی من نیت کردم هر کس مشکل داشت معرفی کنم نه به من چیزی اضافه میشه نه کم