2777
2789
عنوان

من حساسم یا جدی باید مراقب باشم؟

322 بازدید | 23 پست

مثلا اگه طرفتون شب بخیر بگه و یه جای دیگه آنلاین بشه، هی کرم ریختنای بقیه دخترارو برات تعریف کنه الکی بگه آنفالو میکنم و کاری نکنه، و استوریای عجیب غریب منظور دار بزاره شما حستون بد نمیشه؟😐 من اصلا دلم نمیخواد سمی رفتار کنم ولی انقد رو مخه که نمیتونم درست فکر کنم چه حرکتی باید زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمییی ؟ 

بابا طرف داره خیانت میکنه بهت حالیت نیس ؟

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

سمییی ؟  بابا طرف داره خیانت میکنه بهت حالیت نیس ؟

چرا خب دارم همین فکرو میکنم ولی میترسم گیر بدم سمی طور رفتار کنم

از کجا مطمئن شم چون اصلا جای ریسک ادامه هر رابطه ایو ندارمم سنم حساسه🤦🏼‍♀️

چرا خب دارم همین فکرو میکنم ولی میترسم گیر بدم سمی طور رفتار کنم از کجا مطمئن شم چون اصلا جای ریسک ...

بدردت نمیخوره سمی چیه دیگه طرف خودشو نشون داده تو خودت نمیخوای قبول کنی

چرا خب دارم همین فکرو میکنم ولی میترسم گیر بدم سمی طور رفتار کنم از کجا مطمئن شم چون اصلا جای ریسک ...

یه مدت اصلا بهش پیام نده و پیاماشو دیر جواب بده  ببین واکنشش چیه

بعدش خودت متوجه میشی  

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

سم زندگیت خودشه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›