2821
2789
عنوان

سرگیجه و سر درد گرفتم

93 بازدید | 14 پست

امتحان دارم ساعت ده صبح 

از استرس و فشار حالم داره بد میشه🥺

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
ب چپت باشه فوقش میوفتی

آخه هماهنگه 

من خیلی زیست رو خوب بودم 

صبح میتونم بخونم بالا بگیرم🥺

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو بخواب برات دعا میکنم

مرسی عزیزم🥺

منم صبح امتحان ادبیات دارم خوابم نمیبره:( حداقل به این فک کن یکی مثه خودت نشسته داره درس میخونه تنها ...

وای من سرگیجه گرفتم بخدا داشتم میفتادم 

گذاشتم کنار 

وای من سرگیجه گرفتم بخدا داشتم میفتادم  گذاشتم کنار

نگران نمرات دهمت نباش اگه میخوای موفق بشی فقط تابستون امسالتو اصلااا از دست نده تا میتونی از دروس تخصصی دهمت بخون

من اگه تابستون گذشته مثه آدم درس میخوندم انقدر فشار روم نبود

کاربری دست دونفر:)
نگران نمرات دهمت نباش اگه میخوای موفق بشی فقط تابستون امسالتو اصلااا از دست نده تا میتونی از دروس تخ ...

یازدهمین درسته؟؟؟

یعنی واقا مهم نیس؟ 

خیلی دلم می سوخت آخه 

یازدهمین درسته؟؟؟ یعنی واقا مهم نیس؟  خیلی دلم می سوخت آخه

آره من یازدهمم گلی

نه اگه هدفت کنکور باشه مهم نیست

واسه کنکور شماهم فکر کنم فقط معدل یازدهم و دوازدهم مهم باشه مگه اینکه خدایی نکرده پشت کنکور بمونی

الانم اصلا استرس نداشته باش تا جایی که میتونی تلاش کن اگه نمراتت خوب شد که چه عالی اگه نشد تابستون تلاش کن دهمتو کامل تقویت کن

کاربری دست دونفر:)
آره من یازدهمم گلی نه اگه هدفت کنکور باشه مهم نیست واسه کنکور شماهم فکر کنم فقط معدل یازدهم و دواز ...

اره اصلا من می‌خوام دی ماه ۱۴۰۳یه آزمایشی بدم 

خیلی تلاش میکنم براش 

آخه چرا اینارو هماهنگ کردن ترسناک سده 

به هر حال موفق باشی امیدوارم دو سال دیگه یه تایپک ازت ببینم که به رشته و دانشگاه دلخواهت رسیدی و حا ...

مرسی عزیزم همچنین برای همه دوستان💖☺️🧃