همسرم این ۲هفتس پارگی دیسک داره یکم بهتر شد دوباره امروز بدتر شد..سرکار نرفته شرکتشون خیلی شرکت چرتیه میترسم یکی دیگه رو بیارن جاش چون همش پارتی بازیه.اینم بگم توی شرکت اینجوری شده گونی سنگین بلند کرده...خیلی ناراحتم براش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️ ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️ عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
پس دیسک پاره نشده ، چون من تو خانوادم دیدم ، اصلا نمیتونست راه بره پاش کم کم داشت بی حس میشد ، چهار دست و پا میرفت خیلی سخت میتونست بلند شه ، دستشویی نمیتونست بشینه بمیرم براش وضعش خیلی بد بود رفت عمل کرد ، هم اتاقی هاش بعد عمل پاشدن راه رفتن اما این عزیز من نتونست نزدیک یک ماه فلجی خفیف داشت ، روزای اول که اصلا نمیتونست راه بره فکر کردیم فلج شده زبونم لال ، گفتش کم مونده بود قطع نخاع بشه خدا رحم کرده بهتون 🙂😞
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️ ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️ عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍