2777
2789
عنوان

بچه شیرخواره و امشب فهمیدم حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 51 پست

ای خدااااااا !!!!! چه حکمتیه آخه ؟؟؟؟ یکی گریه میکنه چرا باردار نمیشه یکی گریه میکنه چرا بارداره !!!! عزیزم بچه تو نگهدار  نندازش که بعد عذاب وجدان میگیری، مطمئن باش  پا قدمش خوبه و مبارک زندگیتون روبه راه میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
من چی بگم پ عقدم حاملم ولی خب تصمیم گرفتم نگه دارم بخاطر شوهرم تازه کنکور هم  دارم .... هدفمم ب ...

یه بار تو تاپیکت بودم که گفتی عقدی و خونوادت سختگیرن..چقدر زود کنار اومدی با قضیه..خونوادت چیزی نگفتن وقتی فهمیدن؟

یه بار تو تاپیکت بودم که گفتی عقدی و خونوادت سختگیرن..چقدر زود کنار اومدی با قضیه..خونوادت چیزی نگفت ...

خانوادم نمیدونن...😶فعلا ک معلوم نیس نمیخام تا عروسیم بفهمن رفتار بد باهام داشته باشن من قصدم سقط بود دو دل بودم شوهرم اجازه نمیده چون تک پسر خوانوادس چار تا خواهر داره مادر شوهرم هم خبر داره خییلی خوشجال😕