2821
2789

من هیچکسو ندارم نه پدر و نه مادر نه برادر نه خواهر خودمم خونه دارم خدایی شوهرم از یه لحاظایی خوبه که گیر نمیده برم یجا صد روزم بمونه میگه بزار راحت بمونم ولی از یه لحاظایی خیلی بد میکنه شاید تاپیک هام دیده باشین راجبش زدم

منم از بی کسی و تنهایی همه کسم شوهرم شده.... بعد میدونه کسی رو ندارم اونو دخترم البته دخترم مثلا داره تلافی میکنه.. خیلی خوردم میکنن امروز رفتم یه سینی  و.... خریدم قیمتش بالای یک و خورده ای بود شوهرم و دخترم تو ماشین میخواستن بخورنم اگه پدرم بود اگه مادرم جرعت نمیکردن اینجوری باهام رفتار کنن😔😔😔من همیشه هیچکیو نداشتم و همیشه اینجوری خورد شدم منم دیگه از بغض شدید نمیتونم جوابشونو بدم😔😔اخه چقدر صبر کنم ها خدااا؟؟ چیکار کنم دیگه؟ تا کی بگم خدا کمکم میکنه و نکرده هیچوقت اخه گناه من چی بوده

شما جای من بودید چیکار میکردید؟ نگید تو روشون وایسین و فلان... چون دیگه چقدر تو روشون وایسم😭😭بخدا جدیدا دیگه دارم روانی میشم😔😭😭😭💔

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بادخترت حرف بزن آروم آروم دوست شو بکشش سمت خودت،باهاش رفیق شو برو بیرون و..تا همسرت ببینه تنهاست و یاد بگیره تمسخر نکنه

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،

مثل گربه باش دلسوزی تو لغتنامه اش وجود نداره.

بعدشم ربطی به بی کس بودن نداره عزیزم دخترت بابایی شده😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
قربون دلت بشم ب دل نگیر منم وقتی شوهرم چیز گرونی بخره واقعا بهش میپرم اینا از راه منظور نیست گلم

😔اخه دیگه چقدر تحمل کنم

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

خداییش منم عصبانی شدم آخه یک میلیون وخورده ای پول سینی🥴دخترت چرا؟؟؟؟؟؟

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

خواهر گلم ..ماها ک داداش و پدر مادر داریم خیلییی خیلییی بدتر از تو تنها هستیم .ناراحت نباش ..مثلا اگ‌مادرت بود میخواست چیکار کنه .جز اینک دعوا رو بدتر کنه ...تو تنها نیستی خداتو داری ....با دخترت دوس باش بزار مثل مادر و خواهر برات باشه ..

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

مثل گربه باش دلسوزی تو لغتنامه اش وجود نداره. بعدشم ربطی به بی کس بودن نداره عزیزم دخترت بابایی شده ...

چرا ربط داره تو وقتی شوهر بدونه هیچی نمیگی مظلومی کسی نداری هیچوقت طلاق نمیگیری رفتارش فرق  میکنه تا اینکه بدونه پارش میکنی وقتی چیزی بگه و جایی رو داری بری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز