2777
2789
عنوان

نامزدم میگه برم دست فروشی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 43 پست
یکی دید بگو نذریه :/

😂😂😂

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرچه سخته و درک میکنم دوست نداشته باشی کسی ببینه  اما اگر نیاز مالی دارید چه اشکالی داره ؟ 

میتونه ماسک بزنه تا شناسایی نشه 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

کاش دست از این کارمون برداریم 😥😥همه دارن یه جوری تلاش میکنن آفرین به مردانگیش 👏👏👏خدا برکت بده 

دزدی ک نمیکنه داره روزی حلال میاره 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

گرچه سخته و درک میکنم دوست نداشته باشی کسی ببینه  اما اگر نیاز مالی دارید چه اشکالی داره ؟  ...

خب کلی کارهای دیگه هس میتونه انجام بده بهونه میاره میخواد دست فروشی کنه راحت باشه منم مشکل دارم با این کار

درسته میگن همه کارها خوبن  کار عار نیست فلان اما حستو میفهمم    این حرف ها همه از دور خوبه نه اینکه تجربه اش کنی    یه جور احساس بد مخصوصا جلو آشناها    اگه نره بهتره 

اسی شوهر من کارگر هست اوستا کاره ..خب 

یه چند روز بیکار شد رفت خونه جاریم باغچه رو براش بیل زد ب کاراشون رسید ...من خوشحال شدم ک گره از کار کسی باز میکنه میدونی چرا چون پیش همه آدم کاری و همه فن حریفه از هر انگشتشم هزار تا هنر میریزه 

افتخار میکنم بهش احترام میزارن همه میان دنبالش تا همسر من براشون کار کنه 👏👏👏👏👏👏سایه اش بالاسرم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

خب کلی کارهای دیگه هس میتونه انجام بده بهونه میاره میخواد دست فروشی کنه راحت باشه منم مشکل دارم با ا ...

منم میفهمم چی میگی نزار بره ، بده فردا همین هایی که میگن به کسی ربط نداره میشن کابوس زندگیت از بس تحقیرت میکنن ، خداروشکر میگی کار داره در کنار کارش یه کار پاره وقت دیگه هم بگیره

منم موافق اینم که داره تلاش میکنه و دستش درد نکنه خیلیا هستن کنج خونه ان و علاف و بیعار 

ولی با این قسمتش که میگی یکی میبینه هم بهت حق میدم فامیلای ما طوری میگن فلانی دست فروش و وای وای انگار دزدی کرده 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦