سلام دوستان من ی ماه ونیم حامله هستم اما نمیدونستم تازه امشب بی بی چک زدم.ی هفته پیش با خواهرزاده ام رفتین از بچه اش عکس رادیولوژی گرفتیم شبش دخترم افتاد دماغش ورم کرد فرداش دوباره بردمش از اونم عکس گرفتیم.اما نمیدونستم ک باردارم.حالا چیکار کنم آیا بچم آسیبی دیده باید سقط کنم یا ن.میرم دکتر ولی قبلش شماها راهنماییم کنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مگه تو همراهشون توی اتاق عکس برداری بودی؟ اگه بودی معمولا به همراه هم لباس مخصوص میدن. اما در کل نگران نباش انشالله چیزی نیست اما سنوگرافیها رو حتما برو و اگه برات مقدوره تست سلفری رو انجام بده خیالت راحت میشه
بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها
تا چند هفته ی اول هیچ تاثیر بدی نمیذاره نگران نباش که این نگرانی از اون اشعه مضرتره....
یکی از دوستان من هر چیز ممنوعه ای براش اوايل بارداری پیش اومده بود ولی دکتر بهش گفت اصلا جای نگرانی نیست و خداروشکر دخترش از دوتا بچه ی قبلیش از هر جهت سالم تره
انشالله که چیزی نیست...یکی از اشناهای ما نمیدونست بارداره و عکس دندون گرفته بود اما خدا رو شکر بچشون کاملا سالمه...انشالله شما هم بچتون سالم بیاد بغلتون عزیزم
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹