2777
2789
عنوان

بچه ها شده آنقد احساس تنهایی و بی کسی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست
آره میدونم ولی کی جوابمو میده می‌خوام یه نشانه نشون بده

میلاد کی مرام یه جا میگفت که خدا یه وقتایی دیر جوابمونو میده.. چون دوست داره هی صداش کنیم ..خیلی قشنگ میگفت بنظرم ببین این تیکه از حرفاشو..منم فکر میکنم میخواد صبرمونو بسنجه..از حکمتش هیچکس دقیق آگاه نیست ولی خب چاره چیه جز اون مگه چه کسی رو داریم که واقعا هوامونو داشته باشه..به خودش اعتماد کن و بدون یه روزی جواب صبوریت رو میده  

چه خوب کاش جواب صبر و سکوت منم بده

نمیدونم من خیلی از همه چی و همه کس بریده بودم و فقط همه چیو سپردم به خودش جوابمو داد یا از حکمت خودش بود.هرچی بود دلچسب بود.توکل کن بسپار به خودش به وقتش کمک میکنه 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی خیلی سخته ولی قبل از اینکه صدات از حنجره خارج بشه خدا اون صدا رو میشنوه و آغوش خدا تنها آغوشیه که آرامش واقعی داره

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»
تنهایی خیلی سخته ولی قبل از اینکه صدات از حنجره خارج بشه خدا اون صدا رو میشنوه و آغوش خدا تنها آغوشی ...

کاش بتونیم احساس کنیم من همیشه پناه میبرم بهش اما دوست دارم حس کنم حضور خدارو

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
نمیدونم من خیلی از همه چی و همه کس بریده شدم و فقط همه چیو سپردم به خودش جوابمو داد یا از حکمت خودش ...

وواقعاً همینطوره متن قشنگی بود از همه کس بریدن

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»

برای معنویات این طور اشخاص روحیه مساعدی دارند 

واجبات انجام بدید 

محرمات یعنی گناه هاتون رو ترک کنید

کم کم

بعد مدام تو خلوت با خدا صحبت کنید

درهای رحمت یکی یکی کم کم باز میشه 

صبر داشته باشید 

حضور خدا رو زیبا و با آرامش حس میکنید

قشنگ جا میگیره تو قلبتون 

خوف و ترس میره 

گاهی قرآن با ترجمه باز کنید 

خدا انگار داره با شما صحبت میکنه

نماز و دعا که بخونید شما با خدا صحبت میکنید. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
نمیدونم من خیلی از همه چی و همه کس بریده بودم و فقط همه چیو سپردم به خودش جوابمو داد یا از حکمت خودش ...

امیدوارم روزای خوب منم برسه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
برای معنویات این طور اشخاص روحیه مساعدی دارند  واجبات انجام بدید  محرمات یعنی گناه هاتون ...

باردارم نماز میخونم قرآن هم چندروز تحت فشار بودم از شدت غصه و ناراحتی با خدا قهر کردم 😔💔 باز برگشتم سمتش دیدم کسیو غیر اون ندارم

کاش بتونیم احساس کنیم من همیشه پناه میبرم بهش اما دوست دارم حس کنم حضور خدارو

از خودش بخواه بهت نشون بده 

منم خیلی وقت ها با این که صداش میکردم ولی احساس میکردم صدام از سقف اتاقم بالاتر نمیره اما وقتش که رسید بهم فهموند که من صداتو میشنوم. 

باردارم نماز میخونم قرآن هم چندروز تحت فشار بودم از شدت غصه و ناراحتی با خدا قهر کردم 😔💔 باز برگشت ...

به نظرم همین که به این نقطه رسوند تون که غیر از اون کسی رو نداری یعنی صداتو شنیده. 

از خودش بخواه بهت نشون بده  منم خیلی وقت ها با این که صداش میکردم ولی احساس میکردم صدام از سقف ...

توکل به خدا همیشه می‌خوام ازش که نشونه بفرستع برام خواب بیینم حداقل اما هنوز نشده نمبدونم وقتش کیه

به نظرم همین که به این نقطه رسوند تون که غیر از اون کسی رو نداری یعنی صداتو شنیده. 

آره واقعا اینم هست 🥺

امیدوارم روزای خوب منم برسه

میرسه منم تا آذر ماه فکر میکردم دیگه همینه که هست.بهتر نمیشه که هیچ باید منتظر چیزای خیلی بدی باشم.تو اوج ناامیدی نور بهم داد.ناامیدی مطلق.هنوزم باورم نمیشه انقد برام خاص و عجیب بود.مطمئن باش دیر یا زود پاسخ میگیری.این وسط یه چیزایی هست که ما نمیدونیم و گذشت زمان لازم داره 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
از خودش بخواه بهت نشون بده  منم خیلی وقت ها با این که صداش میکردم ولی احساس میکردم صدام از سقف ...

گاهی همین جمله رو میگفتم 

صدام از سقف همین اتاق بالاتر نمیره 

جملتون آشنا بود 

اما صدا قشنگ میشنوه و به وقتش پاسخ داده میشه اگر خیر ما باشه❤

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
آره واقعا اینم هست 🥺

ببه نظر من اگه از بقیه قطع امید کردی بدون کارات درست میشه

خدا اگه بخواد برات بسازه تو چشم به هم زدنی میسازه پس یکم دیگه صبوری کنید میگن صبر درخت تلخی است ولی میوه آن شیرین است

انشاالله که شما هم خیلی زود به آرامش و آسایش و بهترین بهترین ها برسید