2777
2789
امیدوارم امتحان زود تمام شه و بیام خونه  ماکارونی با گوشت و نخود فرنگی

اقا ماکارونی رو فقط باید با گوشت  درست کرد اونم با ابلیمو و فلفل زیاد 

البته با هویج‌رنده شده هم دوست دارم  اما همیشه عاشق طعم‌ماکارونیای( نوستالژیم‌)بچگیمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشمزس ولی من  سینه مرغ و نگینی‌میکنم و میریزم‌توش

اره اونطوریم درست کردم خوب میشه ولی فردا میخواستم چرب و چیلی بپزم همسرم گف اش رشته هوس کرده  کلاما هفته ای یکبار انواع آش داریم😅😅😅

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اره اونطوریم درست کردم خوب میشه ولی فردا میخواستم چرب و چیلی بپزم همسرم گف اش رشته هوس کرده  کل ...

من اش رشته خیلی دوست دارم‌ من توش ابغوره میریزم موقع خوردن ترشش میکنم ولی مامانم بدش‌میاد میگه اش باید طعم خودشو بده 

من اش رشته خیلی دوست دارم‌ من توش ابغوره میریزم موقع خوردن ترشش میکنم ولی مامانم بدش‌میاد میگه اش با ...

من مادرشوهرم قبل اینکه عروس این خانواده بشم فوت کرده بود به روش خودمون میپزم اما

همسرم هی میگه اش رشته مامانم... اش رشته مامانم.... خب من دیگه‌نمیدونم چطوری بپزم مادرشوهرم تبریزی بود

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اقا ماکارونی رو فقط باید با گوشت  درست کرد اونم با ابلیمو و فلفل زیاد  البته با هویج‌رنده ...

بچه هام با نخود فرنگی دوست دارن 

گاهی با پنیر پیتزا 

با ته دیگ سبب زمینی 

وای خودم مثل شما با آب لیمو یا سالاد شیرازی البته اونم با اب لیمو