یلدااااآیداااا مدیر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 444 عنوان نهار فردا | مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 101 پست بچه ها برای فردا نهار چی میپزین پیشنهاد بدین 1402/03/02 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدااااآیداااا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 444 امیدوارم امتحان زود تمام شه و بیام خونه ماکارونی با گوشت و نخود فرنگی اقا ماکارونی رو فقط باید با گوشت درست کرد اونم با ابلیمو و فلفل زیاد البته با هویجرنده شده هم دوست دارم اما همیشه عاشق طعمماکارونیای( نوستالژیم)بچگیمون
یلدااااآیداااا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 444 لوبیاچشم بلبلی و سبزی محلی و برنج پلو میکنم بعد ته دیگش مرغ میذارم خیلی خوشمزس ولی من سینه مرغ و نگینیمیکنم و میریزمتوش
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3967 خیلی خوشمزس ولی من سینه مرغ و نگینیمیکنم و میریزمتوش اره اونطوریم درست کردم خوب میشه ولی فردا میخواستم چرب و چیلی بپزم همسرم گف اش رشته هوس کرده کلاما هفته ای یکبار انواع آش داریم😅😅😅 از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
یلدااااآیداااا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 444 اره اونطوریم درست کردم خوب میشه ولی فردا میخواستم چرب و چیلی بپزم همسرم گف اش رشته هوس کرده کل ... من اش رشته خیلی دوست دارم من توش ابغوره میریزم موقع خوردن ترشش میکنم ولی مامانم بدشمیاد میگه اش باید طعم خودشو بده
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3967 من اش رشته خیلی دوست دارم من توش ابغوره میریزم موقع خوردن ترشش میکنم ولی مامانم بدشمیاد میگه اش با ... من مادرشوهرم قبل اینکه عروس این خانواده بشم فوت کرده بود به روش خودمون میپزم اماهمسرم هی میگه اش رشته مامانم... اش رشته مامانم.... خب من دیگهنمیدونم چطوری بپزم مادرشوهرم تبریزی بود از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12118 اقا ماکارونی رو فقط باید با گوشت درست کرد اونم با ابلیمو و فلفل زیاد البته با هویجرنده ... بچه هام با نخود فرنگی دوست دارن گاهی با پنیر پیتزا با ته دیگ سبب زمینی وای خودم مثل شما با آب لیمو یا سالاد شیرازی البته اونم با اب لیمو
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12118 بخدا نمدونم گوشت و مرغم کلا تموم شده پنجشنبه میریم خرید احتمالا گوجه پلو بپزم وای یکی این غذا یکی هم لوبیا پلو عاشقشونم اگه شروع کنم به خوردنش با تیر متوقف میشم
یلدااااآیداااا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 444 بچه هام با نخود فرنگی دوست دارن گاهی با پنیر پیتزا با ته دیگ سبب زمینی وای خودم ... نوش جونتون
تابیفاندرطیعت عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 4914 نه بابا تا اونحدمنمیشه شوهر میکشدم کتلت اینم سخته تو کمرنگ شو منم کمکت میکنم محو بشی