2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب     نی نی یار جان میشه لطفا منو لغو کاربری کنید🙏 هیچوقتم دیگه وصلم نکنید ...

@نی_نی_یار_شب

من یجای دیگه چند دیقه پیش تگتون کردم اون کاربر رو ترکوندید 

ولي من که قبل ترش ازتون درخواست کرده بودم هنوز وصلم😐

میشه منم لغو کنین و هیچوقت دیگه وصلم نکنین؟ 

مرسی ازتون❤️

[QUOTE=297306591]متاسفانه درگیر امتحاناتمم واقعا فرصت نمیکنم❤️[/QUOTE

اشکال نداره عزیزم 

فک کردم تموم شدن امتحاناتتون 

چون‌ خبری ازتون نشد ترسیدم خدایی نکرده اتفاقی براتون افتاده باشه

@پاستیل_شکری    ‍ اخه شما چرا راجع به درون‌گرا ها انقد حق میگین  واقعن من همه رو ش ...

چون خودم درونگرام :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_پنج

@نی_نی_یار_3

سلام وقتتون بخیر 

میشه لطفا تلگرام رو سریعتر چک کنید 

خب شاید کسی دسترسی دیگه ای نداشته باشه.. 

و اینکه من وقتی تعلیق بودم از طریق تماس با ما هم اقدام کردم ولی نمیدونستم پست الکترونیکی چیه

ایمیل زدمم قبول نکرد 

مرسی❤️

نه عزیزم  ممنونم  تا ۱۷ ام امتحان دارم💔و دارم نصف میشم

ببخشيد من پیامتونو الان دیدم 

و با خودم فک کردم چرا جواب نمیدن 

ینی کاری کردم از دستم ناراحتن🥺

عزیز دلم 

انشالله امتحاناتتونم تموم میشن و فارغ التحصیل میشین به سلامتی❤️

برای من دعا کن انتظار به پایان برسه خدا بخاد و من با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید ابروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم تا ۴تیر همه چی به خیر خوشی تموم بش ...

الهی خدا کمکت کنه برات دعا میکنم 

توام منو فراموش نکن دعا کن خدا بهم یه پسر سالم بده