2777
2789
عنوان

بیاین بیاین بیاین

96 بازدید | 20 پست

هوس سینی سوووخاریم کرده بدددفرممم

ولی نمبتونم برم بخرم

کی درست کرده تاحالا مرغ،قارچ،پیاز سیب زمینی سوخاری و... رو

یادم بدین🥹

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

مرسی ک منم ب هوس انداختی😐🖐🏼

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت🥴🥴🥴😂

خدانکنه🌚❤️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

ی بار دیگه بگو درست میخواد چیو یاد بگیری

بسته ب طبعت داره ولی دستور کلیش ینطوریه ک واسه مثال مرغو در حد دو سه دیقه میزاری تو اپ جوش ک یکم سفید شه و خیس بعد از اونور آرد ، ارد ذرت ، نمک ، فلفل ، ادویه و خلاصه چیزی  ک دوس داری رو با ارد قاتی میکنی . بعد ک از اب درش اوردی مرغو ، بدون اینکه خشک بشه بندازش تو اون ارد . بعد دوباره بنداز تو اب و بعد دوباره بنداز تو ارد (نه خشکش کن نه هیچی . )بعد سرخش کن  اینطوری مرغ پولکی درست میکنی . ولی اگ سوخاری خونگیو میگی ک کلا اینطوریه ک مرغو بعد اب پز کردن خشک کن بعد تخم مرغ ترجیحا زردشو هم بزن بعد مرغو بزن توش و بعد بزار توارد بعد دوباره تخممرغ بعد دوباره بزن تو ارد سوخاری (اولی ارد عادی دومی ارد سوخاری ) بعد سرخش کن . هوف دستم شکست .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792