2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت کاربریت. نی نی سایت من رو انتخاب کن. یکم بیا پایین اون کسایی که بهت پیام دادن رو نشون میده  (البته فقط ۳ تاشون رو )  از همونجا میشه پیام رو خوند و  جوابشون رو داد. 

البته اگه کاربری اون کسی که بهتون پیام داده تعلیق نشده باشه 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
سایت کلا چن وقته رد داده هیچ کسیم اعتراضی نمیکنه

والا اعتراض میکنیم ولی کسی توجهی‌نمیکنه.از عید سایت واسه عکس گذاشتن خرابه ولی معلوم نیست چیکار دارن میکنن

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
والا اعتراض میکنیم ولی کسی توجهی‌نمیکنه.از عید سایت واسه عکس گذاشتن خرابه ولی معلوم نیست چیکار دارن ...

هیچی

یه چوب گرفتن دستشون بالاسر ما ها الکی

فقطم کارشون اینه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
قسمت کاربریت. نی نی سایت من رو انتخاب کن. یکم بیا پایین اون کسایی که بهت پیام دادن رو نشون میده &nbs ...

🟩🟨🟦🟧🟪🟥🟩🟨🟦🟧🟪🟥

یک چیزی هم اضافه کنم ⬅️⬅️⬅️ اگر این جوری باز نکرد برگردین عقب و دوباره همون مراحل رو برید باز میشه.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11121626&slug=اگر-به-خاطر-مشکل-سایت-نمی-تونی-وارد-قسمت-پیام-ها-بشی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.