2777
2789
عنوان

خواهر خررررررررر😑

236 بازدید | 41 پست

خواهرم ازم 4،5 سالی کوچیکتر امسال دوازدهمشو گرفته خیلی اذیتم میکنه سر هرچی باهم دعوا داریم همش با لگد میخاد بزنه تو پام توقعاتش زیاد واقعا یه چیزاییو میخاد من تو عمرم از پدر مادرم نخاستم چون وضعیتشونو میدونم انگار داره با من رقابت میکنع اگه یه چیزی بگیرم گیر میده چرا منم نگیرم مثلا تو کفش جدید گرفتی روسری گرفتی 

من مشکلی ندارم بخاد چیزی بخره اینا فقط همش میخاد چیزایی که برامن گرفتن باید برا اونم بگیرن وخیلی پرخاشگره فوش بد میده میاد در اتاقمو میکبوبه میرم بیرون در  رو رو قفل میکنه نمیدونم چشه چنگم میزنه پوست دستم کنده میشه

خسته شدم دیگه چیکار کنم با این زبون نفههممممنن

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش حرف بزن بغلش کن شاید یع دردی داره که فکر میکنه بقیه درکش نمیکنن بعد سر تو خالی میکنه چون فقط زورش ب تو میرسه

به این دید نگاش کن که یه زخم رو قلبش باشه شاید

🌱❤

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

دوازدهم دیگه بچا یا تو دوران بلوغ نیس نباید این رفتارها و بکنه‌.ببین دوستاش شاید این مدلی آن یا هم خانواده لوسش کردن یا از اونور تحقیرش کردن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
این دقیقا داداشه من🥲 ۸ سالشه فوش میده میزنه مسخره میکنه و از همه بدترررر پاچههه خوارهه  میره ...

اره اینم اینطوره کاری میکنه که نپرس از بچگی اینطوره 

باهاش حرف بزن بغلش کن شاید یع دردی داره که فکر میکنه بقیه درکش نمیکنن بعد سر تو خالی میکنه چون فقط ز ...

با ور کن من باهاش حرف میزنم سعی میکنم درکش کنم ولی همیشه اخلاقش اینطوره خیلی خود رای هست  العان خوبه فردا میزنه به سرش