2789

سرما خورده بودید حالتون بهتر شده؟

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه شوهرمم گرفته اونم تب داره هر ۳تا افتادیم.

چه بد

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

من ی شاگرد داشتم اینجوری.

خییییلی صبر میخان همچین بچه هایی....اوایل نا امید میشی ازش ولی بعدا کم کم راه میوفته....با بازی درس رو یادش بده، خیییلی بیشتر موثره...جایزه...بازی  بعد هر درس....خیلی ترفندای دیگه هست 

من ی شاگرد داشتم اینجوری. خییییلی صبر میخان همچین بچه هایی....اوایل نا امید میشی ازش ولی بعدا کم کم ...

اسم افراد یاد نمیگیره مهمون اومده ۲هفته خونمون بود ثانیه ای میپرسید اسمش چی بود یادم رفت. بعد ۲هفته یاد گرفت که رفتن. اصلا اسامی یاد نمیگیره باید خیلی تکرار کنم

اعداد رو چجوری یاد بدم ۶سالشه تا ۵ بلده بعدش هیچی

این شاگردی ک من داشتم حافظه عمومیش خوب بود...یعنی عالی بود فقط حافظه درسیش صفر بود تقریبا...خیییلی باش کار کن...اگه نمیتونی بدش بره زیر دست ی معلم ک کارش اینه، ازش غافل نشو تا پایه اول نه خودت اذیت شی ن اون

این شاگردی ک من داشتم حافظه عمومیش خوب بود...یعنی عالی بود فقط حافظه درسیش صفر بود تقریبا...خیییلی ب ...

حافطه نوشتاریش خوبه راحت مینویسه. حافظه تصویریش خوبه.‌خیلیم باهوشه. فقط حافظه شنیداریش مشکل داره به سختی چیزی رودحفظ میشه

اسم افراد یاد نمیگیره مهمون اومده ۲هفته خونمون بود ثانیه ای میپرسید اسمش چی بود یادم رفت. بعد ۲هفته ...

عزیزم خیلی خوبه که به درسش اهمیت بدی، ولی سعی کن تو زمینه های دیگه قویش کنی که مشکل ضعیفی درسش رو جبران کنی مثلا بفرستش کلاس نقاشی و موسیقی بزار اینارو بلد باشه که هم بین بچها هم تومهمونی تو جمع اینجوری خودشو نشون بده.

حافطه نوشتاریش خوبه راحت مینویسه. حافظه تصویریش خوبه.‌خیلیم باهوشه. فقط حافظه شنیداریش مشکل داره به ...

از صدا کشی کلمات بخش کردن و ترکیب های بی معنا و معنا دار حروف غافل نشو...من اوایل همه ی توانمو گذاشته بودم واس یاد دادن حروف بهش، فقط رو همین تاکید داشتم و چون فکر میکردم نمیکشه بیشتر از این  ولی همینا کشیدش بالا وقتی ک شروع کردم باش کار کردن این چیزارو...دارم بت میگم، خییییلی صبر داشته باش خییییلی...اما مطمن باش صبرت ثمر میده

اعداد رو چجوری یاد بدم ۶سالشه تا ۵ بلده بعدش هیچی

نمیدونم اطلاعات در مورد آموزش کودکان دارین یا نه 

اما به طور خلاصه در کودکان آموزش وقتی با حرکت و درکیری خواس همراه باشه نتیجه رضایت بخش 

مثلا عکس یه پرتقال بگیر نشون بچه بده بگو این پرتقال 

تنها چیزی که بچه یاد میگیره حفظ کردن کلمه پرتقال و ربط دادن به اون عکس 

ولی اکر یه پرتقال واقعی بیاری بگی بو کن لمس کن بچش پرتاب کن (درگیر کردن حواس) اون وقت یادگیری واقعی برای بچه اتفاق می افته 

نمیدونم چقدر خلاقی

ولی بخاطر بچه ات بایذ باشی 

و همه چی این مدلی که گفتم یادش بدی 

حالا چه جوری میخوای اعداد یاد بدی؟؟