2777
2789
عنوان

پرستار کودک بشم یا نه؟

362 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوبین؟🙂

میخواستم کار پرستاری کودک انجام بدم👧

معلم خصوصی هستم میتونم با بچه ها کار کنم ولی از آگهی دیوار یکم ترسیدم 

حس کردم مشکوکن نمیتونستم اعتماد کنم🙁

هنوز نمیدونم چجوری میتونم آدم مطمئن پیدا کنم😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستاری کودک وقتی میزنن منظورشون همه کارهای کودکه...اینم دقت کن...مثلا تمیزکاری و گاها نظافت منزل هم دیده شده...

اگر که فقط بحث آموزش باشه اون فرق داره،...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
شرایطش سخت بود میگفت نظافت و اشپزی و مرخصی هم فقط جمعه  ولی بدیش اینه که اکثرا مرد مجرد بودن

اینکه دیگه پرستاری نیست 

هم خدمتگاری هم پرستاری و آشپزی😐

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

پرستاری کودک وقتی میزنن منظورشون همه کارهای کودکه...اینم دقت کن...مثلا تمیزکاری و گاها نظافت منزل هم ...

اره خیلی کار دیگه هم بود 

تازه سطح زبان و رانندگی و ایناهم بود😂😂😂

اره خیلی کار دیگه هم بود  تازه سطح زبان و رانندگی و ایناهم بود😂😂😂

خجالتم نمی‌کشن...می‌خوان از یه شخص همه جور استفاده ای برای بچه شون کنند، ترکیب پرستار و معلم خصوصی و مربی مهارتها و روانشناس و تراپی کودک و...نظافت...همه رو تو یه عنوان جمع کنند..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.