2821
2789
عنوان

واقعا راسته ک میگن

154 بازدید | 10 پست

هیچی خونه خود آدم نمیشه 😂😂دلم تنگ شده بود برا خونه مون 🥺ولی بازم برمی‌گردم ب خونه استرس هام بیشتر میشه نمی‌دونم چرا 🥺

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اون موقع که میایی دراز میکشی رو فرش یا میشینی رومبل و میگی اخیییشش

آخخخ گفتی 🥴

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یعنی من جوری عادت کردم به خونه ی خودم 

که اگه بگم یه شب بمونم خونه پدرم انگار زندانی هستم 

اگه بگم فقط و فقط طلاق نگرفتنم بخاطر اینه که تو خونه خودم ارامش دارم دروغ نگفتم 

چون همسرم هیچ پوعن مثبتی ندارع

فقط و فقط تو خونه خودم راحت هستم ،،،،و آرامش دارم (البته اگه همسرم نباشه )

یعنی من جوری عادت کردم به خونه ی خودم  که اگه بگم یه شب بمونم خونه پدرم انگار زندانی هستم  ...

سخته 🥺❤️

یعنی من جوری عادت کردم به خونه ی خودم  که اگه بگم یه شب بمونم خونه پدرم انگار زندانی هستم  ...

منم دقیقا..همش تو فکر و ذهنم طلاقه ولی باز میدونم خونم از بقیه جاها برام آرامش بخش تره..

منم دقیقا..همش تو فکر و ذهنم طلاقه ولی باز میدونم خونم از بقیه جاها برام آرامش بخش تره..

آره منم اینجوری هستم 

حداقلی اینه که من و دخترم تو خونه خودمون راحت تریم 

هروقت بیداربشیم ،،،هروقت بخوابیم ،،دخترم هرچی بخوره هرچی نخوره ،،،هرکاری کنه،،،هروقت بیرون بریم و بیایم 

واقعا سخته برام بعد ده سال برگردم خونه پدرمادرم ،،،،،مثل مهمون باشم و راحت نباشم 

وگرنه همسرم هیچ چیز مثبتی ندارع 

آره منم اینجوری هستم  حداقلی اینه که من و دخترم تو خونه خودمون راحت تریم  هروقت بیداربشی ...

منم دقیقا همینم بخدا..ی پسر بچه چهارساله دارم..زندگیمو میگذرونم ولی همیشه ته دلم غمگینترینم

ن زندگی عاشقانه اس.نه احساسی.نه درم متقابلی هیچی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز