2777
2789
عنوان

دوستان اسم دخترموچی بزارم؟

196 بازدید | 21 پست

بچه ها اسم دخترم فاطمه زهراس الان دومی روحاملم دختره چی بزارم ک ب اسم ایشون بیاد؟؟

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوثر

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

من نیکا خانوم هستم😁😁

یک نظری هم به اسم مستعار من بدید 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

فاطمه خاتون

فرح نسا        

فرح نوش       

فرحانه

فرحزاد

فرحناز

فرّخ    

فرّخ لقا

فرّخ ناز

فرخنده         

فردخت

فردیس

فرشته 

فرشیده         

فام گل

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

نازنین زهرا بهترین اسمی هست که بهش بیاد .

میتونید اسم های مذهبی مثل ریحانه ضحی محیا زینب نرجس و... هم بزارید.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
نازنین زهرا بهترین اسمی هست که بهش بیاد . میتونید اسم های مذهبی مثل ریحانه ضحی محیا زینب نرجس و... ...

همشوداریم 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭