2777
2789
اتفاقا قبل اون تو دوسالگی بخاطر فتق هم بیهوش شده بود ولی من تو هردوشونم پیشش بودم کاملا متفاوتن. بیه ...

بچه من خیلی اذیت شده آخه خیلی 

هر چهار پنج ماه داره آنژوکت میخوره سر هر چیزی 😔ضجه هم میزنه . اصلا یادشم نمیره 😔 دلم نمیاد دوباره صبح ناشتا بیمارستان و گان و رگ گیری و ضجه های پسرم😔😔😔 دلم میخواد بمیرم

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگن که رو حافظه و این چیزا اثر میذاره راسته؟

والله پسرمن الان پنج سالشه دوباربیهوش شده ولی خیلی ام باهوشه بیست تا سوره قرآن حافظه و ده تام الفبا بلده .من که مشکلی ندیدم

بعد میگن که رو حافظه و این چیزا اثر میذاره راسته؟

پسرمنم ۴ سالش بود براش پر کردم اصلا متوجش نکردم میخواد آمپول بزنه همون موقع دکتر میخواست آمپولش بزنه بهش گفتم چشمت روببند دکتر کرم دندونام در بیار فقط ی کوچولو درد داره نباید چشمت باز کنی اونم گوش داد بعدشم دیگه بیحس شد دخترش گفت نگاه می‌خوام دندونات رو بشورم رو دندان هایش آب گرفت اول تا نترس بعد شروع کرد براش  

حالا اینا رو گفتم شاید برای شما هم جواب بده

من تجربه کردم اینارو میگم خیالتم راحت باشه .بخدا اقوام انقد به من استرس میدادند میگفتن یعنی چی بیهوشی بخاطر دندون آخه.بابا علم پیشرفت کرده من اگه خدایی نکرده برای این یکی بچمم اتفاق بیفته و دندوناش مثل اون بشه بازم ترجیح میدم بیهوش کنم تا هربار ببرم مطب و کلی داد وبیداد کنه حتی اگه همکاری ام بکنه