2777
2789

پسر من ۵ سالشه دیگه خیلی لجباز و شیطونه واقعا باهاش نمیتونم مهمونی یا خونه کسی برم من و باباشو هم وقتی میوفته رو دور لجبازی کتک میزنه و تف میکنه و خلاصه هرچه ما در تربیت این تک بچه مون زحمت بیشتری میکشیم کمتر درست میشه این رفتار

راهکارای مشاور و مقاله های روانشناسی هم بی فایده ست رو پسر من

حالا همه بهم میگن بزرگ میشه درست میشه

واقعا تنها امیدم و تسکین دردم همینه

آیا شما بچه ایی داشتید یا دیدید شیطون باشه به شدت بعد درست شده باشه توی بزرگیش مثلا ۸-۹ سالگیش به بعد؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

من بازیگوش بودم...

حالا بعد از اینکه بزرگ شدم ارامم ⁦(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)⁩⁦۱۸😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ديدم والا نميدونم چش بود يكي از اقوام بود مربوط ب سالها قبل وقتي رفت مدرسه خوب شد البته مربي و ...

واقعا بعدش مودب و آر‌وم شد؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

نوه خاله م از دیوار بالا می‌رفت

یه سره از چارچوب در می رفت بالا فاز مرد عنکبوتی داشت

عجیب بود این بچه

رفت مدرسه کم کم بهتر شد 

الان ۲۰سالشع خیلی ارومه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

اکثر اینایی که بچگی خیلی خیلی شیطونن بزرگ بشن آروم میشن صداشونم در نمیاد. 

داداش من از دیوار صاف بللا میرفت، به همه  توی کوچه سنگ میزد، ادای سگ در میاورد دخترا رو گاز میگرفت و...مو رو سرِ من نذاشته بود. از مدرسه فرار میکرد.

از ۱۲ سالگی دیگه آروم شد، اما هنوزم بعضی خرابکاریاشو داره مثلا وسایلشو زود خراب میکنه 

شاید پیش فعاله 

چندین بار تست بیش فعالی و اختلال رفتاری چندتا دکتر مختلف ازش گرفتن توی یکی دو سال گذشته ولی همه میگن پر انرژیه ولی مشکل و بیماری خاصی نداره🥺

واقعا بعدش مودب و آر‌وم شد؟

بينظير شد 

ي چيزي ميگم ي چيزي ميشنوي

الان ٣٠ خرده اي سالشه

ولي نميدونم بچه بود چرا اينجوري بود از من يكم كوچيكتر بود منم ازش ميترسيدم همه رو كتك ميزد شيشه ها رو ميشكست فحاشي ميكرد

اصلا ي وضعي گريه ميكرد فلان چيز ميخام 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

پسرخواهر شوهرم بعد از ب دنیا اومدن دخترش خیلی لجباز و غیر قابل تحمل شده بودالان ک هشت سالشه آروم شده البته هنوزم کرم میریزه ها هم توخونه هم مدرسه میره بچه هارو انگولک میکنه کلن انگار نمیتونه یجا بشینه.ولی خب بازم نسبت ب قبل خیلی خیلی بهتر شده.شاید انرژی پسرتون خیلی زیاده و باید تخلیه شه.مثلن با فعالیت بدنی پارک بازی هایی ک نیاز ب تحرک و فعالیت دارن

ولي شما ببرش روانشناس تست بگيره شايد مشكلي داره اگه شيراز هستي بهت معرفي كنم كجا بري

بوشهرم عزیزم ولی کامل برای دکتر پسرمو میارم شیراز جون اونجا هم خونه دارم خودم حالا شما اگر دکتر خوبی میشناسید بفرمایید من اونجا هم میبرمش

چندین بار تست بیش فعالی و اختلال رفتاری چندتا دکتر مختلف ازش گرفتن توی یکی دو سال گذشته ولی همه میگن ...

ببرش تو محيط باز مث پارك بدوئه بازي كنه هيجانش تخليه بشه

قبل از هر مهموني هم ببرش تا خسته بشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بوشهرم عزیزم ولی کامل برای دکتر پسرمو میارم شیراز جون اونجا هم خونه دارم خودم حالا شما اگر دکتر خوبی ...

الان لينك جايي ك كار ميكنه رو ميفرستم اما شما با مطبي ك شماره رو نوشته تماس بگير چون ممكنه روزهاي حضورش ايني ك توي سايت دكتر تو هست نباشه و نغيير كرده باشه برنامش 

اخه تو پيجش ديدم تغيير داشته