kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 عنوان چطور میشه انقدر تنها بود ...! 96 بازدید | 17 پست چند وقتیه احساس تنهایی دارم با اینکه طول روز مشغله دارم و تنها نیستم اما کسیو ندارم واقعا حال دلمو بپرسه یا براش مهم باشم دلم دوست خوب میخواد اما ندارم 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱 1402/03/02 | 20:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موموبلوت عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 5179 اون دوستی که دنبالشی فقط خودتی باید با تلاش و مطالعه تمرین هر طوری که بلدی بسازی
sahellllllllliw عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2668 امان از این دوره که هیچ کس یه دوست صمیمی مث خواهر ندارههمه مون تنهاییم البته به جز اونایی که خواهر دارن خوشبحالشون
kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 حال دلت چطوره ؟ قربونت برم من 🥲🥲 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 اون دوستی که دنبالشی فقط خودتی باید با تلاش و مطالعه تمرین هر طوری که بلدی بسازی طول عمرم همین طوری بودم و هستم اما این کافی نیست 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 امان از این دوره که هیچ کس یه دوست صمیمی مث خواهر نداره همه مون تنهاییم البته به جز اونایی ک ... آره واقعا منم حسرت خواهر رو دارم 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
mobiba27 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 6017 قربونت برم من 🥲🥲 این روز ها حال دل اکثر مون خوب نیست واقعا من گاهی بشدت احساس تنهایی میکنم دیروز پر استرس ترین روز زندگی مو داشتم ولی کسی نگفت حالت چطوره بیا حرف بزنیم واسه همین حال و احوال تو درک میکنم
kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 این روز ها حال دل اکثر مون خوب نیست واقعا من گاهی بشدت احساس تنهایی میکنم دیروز پر است ... چطور بود دیروز برات؟ منم امروز روز سختی داستم 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 اذدواج گن خودتو از تنهایی درار متاهلم 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
mobiba27 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 6017 چطور بود دیروز برات؟ منم امروز روز سختی داستم امروز امتحان فیزیک داشتم و از دیروز ک شروع کردم ب خوندن ، همش حالم بد میشد و از شدت استرس و ترس و نگرانی ناتوان میشدم واقعا مث ی دختر درمونده شده بودم دیشب هر کار کردم خوابم نمیبرد و ی حس خیلی بدی بود تو چرا استرس داشتی ؟ بابت چی ؟ کاش واقعا وقتایی ک استرس داریم و نگرانیم بتونیم با کسی صحبت کنیم تا دل مون آروم بشه یکم
kargadaneabi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 456 اها خب بچه داری؟ با شوهرت برو بیرون بگردین چشم 🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱
mobiba27 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 6017 اذدواج گن خودتو از تنهایی درار واقعا فک میکنی با ازدواج تنهایی آدم پر میشه ؟ من اطرافم کلی آدم میبینم که با وجود ازدواج و بجه ولی تنها ترین آدم هستن هیچ کس هیچ چیز و هیچ کیفیتی از رابطه نمیتونه تموم تنهایی آدمیزاد و پر کنه میدونی چرا ؟ چون تنهایی ی چیز ذاتی درون ما آدماست ما تنها بدنیا میایم و تنها هم میمیریم و باید این رو بپذیریم ک متاسفانه سخت و تلخه پذیرشش