لیلیوون مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 عنوان بدبخ شدم | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست کاپم افتاد چاه توالت عمومی ۳۵۰ پول به چیز رفت البته من ۵ سال پیش گرفته بودم ۳۵۰ الان چقده؟😂😭دستم یهو لرزید خیلی خسته و بی حال بودم تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 1402/03/02 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20164 من همش میترسم بریزه بیرون بهش اعتماد ندارم برا همین نمیگیرم چجوری استفاده میکنین تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 🤣🤣 😩😂😂 تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 نمیدونم چرا خندم گرقت بخند راحت باش تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 کاپ خوبه؟ من میترسم بزنم بره اون تو گم شه یا دیگ در نیاد. خیلی میترسم از یه طرفم دلم میخواد امتحانش ... والا من ۵ ساله دارم استفاده میکنم .خیلی خوبه همه خوبیهاش یه. طرف از شر قلمبه های که یهو میزد بیرون راحت شدم 😂😂 تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 ۳۵۰ پول کاپ هست ؟؟؟ ۳۵۰ پول کاپ بود الان ۶۵۰ هست تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 وای من همیشه این ترسو دارمو اکثرا تو حموم تخلیه میکنم 😖 الان لونت 600 تومنه مال منم لونت بود 😭😭تازه حقوق گرفتم امروز مثل اینکه باید فاتحشو بخونم تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7862 مال منم لونت بود 😭😭تازه حقوق گرفتم امروز مثل اینکه باید فاتحشو بخونم همون بوی پول ب مشامش خورد چاله ش کنده شد 🤦♀️ نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 همون بوی پول ب مشامش خورد چاله ش کنده شد 🤦♀️ 🥺 تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی