چیزایی که من میدونم اینه که توی خونه لباس زیر نپوشیم،با دستمال خودمونو خشک کنیم بعد از دستشویی، بعد از رابطه با ژل بشوریم و صابون بهش نزنیم...دیگه چیزی هست؟ اگه میدونید بگید...خیلی بده دوباره به جونم افتاده
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هر وقت ترشحم زیاد بشه . با انگشت داخل واژن و تمیز میکنم واقعا عالیع و تاث ...
😐😐😐😐
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
چیزی که من فهمیدم اینکه زیادی حساس نباشیم من دوسال خارش داشتم یه نفر بهم گفت فقط کافیه حساس نباشی یکی هم اینکه اکثرا دامن میپوشیدم بدون شلوار این دوتا رو رعایت کردم حل شد