2777
2789

سلام دوستان شما دوست خانوادگی دارید؟ منظورم غیر از خانواده و فامیله، من هم خودمون هم همسرم خواهر برادر داریم ولی دلم دوست خانوادگی هم میخواد احساس میکنم گاهی لازمه آدم با یکی غیر از خواهر برادر هم رفت و آمد داشته باشه البته نه هر روز هر روزها، مثلا دو سه ماه یکبار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست خانوادگی خوبی داشته باشی خیلی خوبه موقع مجردی با دوستای مامان بابام درارتباط بودیم خیلی خوب و بافرهنگ بودن خیلیم خوش می‌گذشت ولی الان ک ازدواج کردم راهم دوره کسی رو نمیشناسم با دو سه تا از همکارای شوهرم رفت و آمد کردیم فقط اعصابم به هم ریخت اینقدر ک آدمای خوبی نبودن چون هرکدوم از همکارا مال ی شهر و استان دیگه هستن خانواده های خوب معمولا با کسی رابطه برقرار نمیکنن بخاطر همین بی فرهنگ بازی های خیلی از همکاراشون منم خیلی وقته بیشتر از ۶یا۷ماهه با کسی رفت و آمد نکردم فقط میریم مرخصی و ب اقوام سر میزنم

ما با فامیل خیلی کم. با دوستان خانوادگی زیاد. دوره مهمونی داریم. با یه همکار شوهرت که خوبه رفتو امد ...

منم به همسرم پیشنهاد دادم خودش میگه کسی رو تا این اندازه مطمین نمی بینم که بیارمش تو خونه یا من برم خونشون