سلامممم رفقای خفن 😍
من کتابای متفاوتی برای بهتر شدن زندگی زناشویی میخونم و در تلاشم ک تا حد امکان یه سری مشکلات زندگیمو برطرف کنم با یادگیری و مطالعه........
اول اینکه بگم با مردا نباید زیاد کرد خانما حتی اگر ساعت ها باهم صحبت کنن خسته نمیشن ولی آقایون کاملا برعکس ☹️ اگر آدمی هستید ک علاقه به تعریف دارید میتونید با دوستان و اعضای خانوادتون تعریف کنید. اگر نامزدی هستید قبل از اینکه نامزدتوون بخواد خداحافظی کنه شما زودتر گفتگو رو تموم کنید و خداحافظی کنید اینطور بیشتر دنبال کشف شما هست 😁💜
اگز درخواستی دارید از همسرتون کوتاه و مختصر و مستقیم بگید چی میخواید لازم نیست داستان بگید اینطوری همسرتون متوجه میشه و خواستن و برآورده میشه 🌝
به عقاید همسرتون احترام بذارید مردها ب تشویق و تایید و احترام نیاز دارند، هروقت توی جمع در مورد موضوعی صحبت میکنه اولین نفری باشید ک تاییدش میکنید 😍 این باعث میشه ارج و قرب دوتاتون توی جمع بره بالا و همینطور پیش همسرتون عزیزتر بشید
گله و شکایت نکنید مستقیم بگید چی ازارتون میده و با صحبت کردن مشکل رو حل کنید
اول برای درخواست هرکاری از شوهرتون وقت شناس باشید تایمی ک خستس یا بی حوصله هست درخواستی نکنید ازش و در نهایت توی تایم مناسب در خواستی ک دارید رو با شوخی و خنده بیان کنید این مورد رو خودم ب شدت ازش نتیجه گرفتم 😂💜
غر زدن ممنوع 👌 یکی از نابودگر های زندگی زناشویی هست، و واقعا باعث میشه دونفر از هم دوز بشن مثلا از شلختگی همسرتون ب جای اینکه ب خودش غر بزنید با خواهر یا دستتون (شخص مورد اعتماد) صحبت کنید و نهایتا بهتون راهکار میدن و در خوشبینانه ترین حالت ممکن از دعوا جلوگیری میشه 💙
خودتون رو سرگرم نشون بدید و برای خودتون هدف شخصی داشته باشید هییچی جذابتر از خانومی ک برای خودش هدف داره نیست 😍
دوستان این چکیده چند کتابه ک برای خودم مفید بوده امیدوارم بتونه کمکی هم به شما کنه برای بهبود روابطتون😍
شما هم اگر چیزی مد نظرتون هست برای راز زندگی موفق بگید ک بکار بگیریم 😍😍😍💜