2777
2789
عنوان

راز زندگی زناشویی موفق

146 بازدید | 11 پست

سلامممم رفقای خفن 😍

من کتابای متفاوتی برای بهتر شدن زندگی زناشویی میخونم و در تلاشم ک تا حد امکان یه سری مشکلات زندگیمو برطرف کنم با یادگیری و مطالعه........ 

اول اینکه بگم با مردا نباید زیاد کرد خانما حتی اگر ساعت ها باهم صحبت کنن خسته نمیشن ولی آقایون کاملا برعکس ☹️ اگر آدمی هستید ک علاقه به تعریف دارید میتونید با دوستان و اعضای خانوادتون تعریف کنید. اگر نامزدی هستید قبل از اینکه نامزدتوون بخواد خداحافظی کنه شما زودتر گفتگو رو تموم کنید و خداحافظی کنید اینطور بیشتر دنبال کشف شما هست 😁💜

اگز درخواستی دارید از همسرتون کوتاه و مختصر و مستقیم بگید چی میخواید لازم نیست داستان بگید اینطوری همسرتون متوجه میشه و خواستن و برآورده میشه 🌝

به عقاید همسرتون احترام بذارید مردها ب تشویق و تایید و احترام نیاز دارند، هروقت توی جمع در مورد موضوعی صحبت میکنه اولین نفری باشید ک تاییدش میکنید 😍 این باعث میشه ارج و قرب دوتاتون توی جمع بره بالا و همینطور پیش همسرتون عزیزتر بشید 

گله و شکایت نکنید مستقیم بگید چی ازارتون میده و با صحبت کردن مشکل رو حل کنید 

اول برای درخواست هرکاری از شوهرتون وقت شناس باشید تایمی ک خستس یا بی حوصله هست درخواستی نکنید ازش و در نهایت توی تایم مناسب در خواستی ک دارید رو با شوخی و خنده بیان کنید این مورد رو خودم ب شدت ازش نتیجه گرفتم 😂💜

غر زدن ممنوع 👌 یکی از نابودگر های زندگی زناشویی هست، و واقعا باعث میشه دونفر از هم دوز بشن مثلا از شلختگی همسرتون ب جای اینکه ب خودش غر بزنید با خواهر یا دستتون (شخص مورد اعتماد) صحبت کنید و نهایتا بهتون راهکار میدن و در خوشبینانه ترین حالت ممکن از دعوا جلوگیری میشه 💙

خودتون رو سرگرم نشون بدید و برای خودتون هدف شخصی داشته باشید هییچی جذاب‌تر از خانومی ک برای خودش هدف داره نیست 😍

دوستان این چکیده چند کتابه ک برای خودم مفید بوده امیدوارم بتونه کمکی هم به شما کنه برای بهبود روابطتون😍

شما هم اگر چیزی مد نظرتون هست برای راز زندگی موفق بگید ک بکار بگیریم 😍😍😍💜

چن تا کتاب بهم معرفی کن

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتراما با نظرتون درخصوص درمیان گذاشتن مشکلات همسر با دوست و خاهر اصلا موافق نیستم. ما باید آبروی همسرمون رو محافظت کنیم و بدون رضایتش خصوصیاتش رو به دیگران نگیم. 

از طرفی این اشتباه رفتاری میتونه در آینده منجر به سواستفاده از سوی دیگران بشه. خیانت هایی از این دست کم نیست. 

علی ایحال با سایر نظراتتون موافقم. 

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
احتراما با نظرتون درخصوص درمیان گذاشتن مشکلات همسر با دوست و خاهر اصلا موافق نیستم. ما باید آبروی هم ...

مرسی ک نقد کردی 💙 ولی منظورم این نیست ک مسائل شخصی رو بگیم مثلا من ب جای اینکه از شلختگی شوهرم ساعتها غر بزنم در این مورد با یه شخص مورد اعتماد صحبت میکنم ک میگم همسرم خیلی شلخته هست و با این صحبت کردن کمی خودم رو آروم میکنم ک زندگی رو ب کام خودمون زهر نکنم 🙂

و منم با نظرت موافقم نباید هرچیزی رو هم گفت 💙

در چه مورد؟ 

زناشویی 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹