صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من خودم افسردگی گرفتمسر همین کم خوابی و کلا وا دادم
از کار خونه و گوشی و بیرون رفتن بزن فقططططط بخواب بزار نیرو داشته باشی.
خیلیییی زود بزرگمیشه و فقط حسزت روزایی رو میخوری که میتونستی لذت ببری و نبردی.منالان خیلی پشیمونم که با خودم و نینی سرجنگ داشتم همش بخاطر گریه و نخوابیدن و بالا آوردن و...
وای خدا خیلی مونده که 😥😥هر قطره ای بگی میدمش ،باریح،گریپ میکسجر،پدی لاکت،دایمیتیکون و کولیف ولی بی ...
شربت نرس هارویز آب رو آتیشه ، همون گریپ میکسچر هست ولی انگلیسیه،عالیه
کولیک اید هم من میدم ، این دوتا عالیه
آهان یه قطره پدی لاکت دکتر دختر من داد فوق العاده ست، اون پروبیوتیک هست ، اصلا دلیل اینکه بچه ها کولیک میگیرن اینه که رودشون باکتریهای مفید رو نداره، این پدی لاکت اون باکتریهای مفید رو فراهم میکنه ، من از وقتی دادم دخترم خیلی بهتر شده
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞