2777
2789

دخترم یک ماهشه بس گریه میکنه دلم میخواد خودمو بکشم🥲🥲🥲کی تموم میشه کولیک؟یک ماهه شب نخواییدم حس مردن دارم

از سه ماهگی به بعد بهتر میشه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 4 ماهگی 

ولی نی نی من 5 ماهشه هنوز هست

البته قطره هست واسه دل‌درد چرا نمیخری؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
3 4 ماهگی  ولی نی نی من 5 ماهشه هنوز هست البته قطره هست واسه دل‌درد چرا نمیخر ی؟

وای خدا خیلی مونده که 😥😥هر قطره ای بگی میدمش ،باریح،گریپ میکسجر،پدی لاکت،دایمیتیکون و کولیف ولی بی نتیجه هست🥴🥴🥴🥴🥴

گلم‌سعی کن هررررر جوری شده روحیه تو بالا نگه داری

من خودم افسردگی گرفتم‌سر همین کم خوابی و کلا وا دادم 

از کار خونه و گوشی و بیرون رفتن بزن فقططططط بخواب بزار نیرو داشته باشی.

خیلیییی زود بزرگ‌میشه و فقط حسزت روزایی رو میخوری که میتونستی لذت ببری و نبردی.من‌الان خیلی پشیمونم که با خودم و نینی سرجنگ داشتم همش بخاطر گریه و نخوابیدن و بالا آوردن و...

🍒دخترم🍒قلب من💚
گلم‌سعی کن هررررر جوری شده روحیه تو بالا نگه داری من خودم افسردگی گرفتم‌سر همین کم خوابی و کلا وا د ...

عزیزم من که بیرون نمیرم هرجا برم گریه میکنه اعصابمو خوردمیکنه مدام توخونه و گهواره هست،ینی زود میگذره؟

عزیزم من که بیرون نمیرم هرجا برم گریه میکنه اعصابمو خوردمیکنه مدام توخونه و گهواره هست،ینی زود میگذر ...

یعنی انقد زود که من باورم نمیشه الان ۲ سالشه🥺

آروغشو میگیری مرتب؟

🍒دخترم🍒قلب من💚

من پیش بهترین فوق تخصص شهر بردم برا گریه

باور میکنی گفت آروغشو بگیر

حتی اگه آروغ نزنه هم ۲۰ دیقه بنداز رو شونت و آرووووووم بزن بین دوتا کتفاش خیلی آرومااا😁😁

خدا خیرش بده بچه کلی آروم شد بعد این روش

و اینکه قطره آد رو از ۱۵ روزگی دادی بهش؟

🍒دخترم🍒قلب من💚
وای خدا خیلی مونده که 😥😥هر قطره ای بگی میدمش ،باریح،گریپ میکسجر،پدی لاکت،دایمیتیکون و کولیف ولی بی ...

شربت نرس هارویز آب رو آتیشه ، همون گریپ میکسچر هست ولی انگلیسیه،عالیه 

کولیک اید هم من میدم ، این دوتا عالیه 

آهان یه قطره پدی لاکت دکتر دختر من داد فوق العاده ست، اون پروبیوتیک هست ، اصلا دلیل اینکه بچه ها کولیک میگیرن اینه که رودشون باکتریهای مفید رو نداره، این پدی لاکت اون باکتریهای مفید رو فراهم می‌کنه ، من از وقتی دادم دخترم خیلی بهتر شده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞