2777
2789

خونه ۷۰ متری یه خوابه وبازسازی نشده زشت حالا چرا

اینم بگم سنم زیاده وخیلی وقته که ازدواج کردم ولی توبورس سال ۹۸ همه چیمونو ازدست دادیم خلاصه الان باهزارتا بدبختی شایدبتونیم پول جورکنیم همچین خونه ای روبخریم ولی تهش ازحقوق شوهرمم ۵ ۶ تومن شاید بمونه بدای زندگی خلاصه شرایط سختیه الان درامدش خوبه وبدزندگی نمیکنیم ماشین خوب سوارمیشیم چیکارکنم بچه ها واقعا برام سخته دستم برای خرج کردنم بسته میشه اخرم صاحب یه خونه کوچولو میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خوابه با وجود داشتن یدونه بچه هم سخته چه برسه به دوتا

ولی دیگه وقتی مجبورید چاره ای نیست؛بهتره بخرید خونه رو

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا ما الانم تو خونه 70 متریم 

خوب خونم یه خوابه میشه بعدقدیمیه اصلا قشنگ نیس وسایلم الانم خونم دوخوابس جانمیشه بدتراینکه بچه سومم توراهه بعد حقوق شوهرمم میره چون بایدوامم بگیریم

تو تهران خونه های ۴۵ متری هم وجود داره که خانواده توش زندگی میکنه..همین که صاحب خونه ای عالیه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بله چون خونه خیلییی مهمه.

خدا کمک میکنه باز دوباره همه جی میخرین

الان تو سهری مثل تهران نصف بیشتر نردم تو همین متراژهای ۷۰-۸۰ متری دارن زندگی میکنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

از هیج چی بهتره اگه نخری شاید دیگه نشه بخر 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من با دو تا بچه تو خونه ۷۰ متری مستاجرم عزیزم

اگه میتونید حتما بخدید بعدا بازسازیش میکنین

شوهر احمق منم به بهونه اسانسور نداشتن خونه رو فروخت کرد تو بورس دیگه نتونستیم بخریم...

اولین عضویت ۹۶/۰۹/۱۵🤓