2777
2789
سلاممم خانم های خوش سلیقه خیلی ممنون که کمکم میکنی دختر خاله همسرم تو آزمایشگاه کار میکنه خیلی کارمون رو راه انداخته خیلی جاها کمکمون کرده امروز شب می خواییم بریم خونشون می خوام برای تشکر یه چیزی براش بگیرم نمی دونم چی بگیرم گاهی میگم یه شال بگیرم بعد میگم شاید خوشش نیومد به نظر شما چی خوبه براش بگیرم؟ سنش سی سالشه مجرد هستش دختر شیک پوشی هستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا ازین ادکلن های متولد هر ماه که اومده واسش بگیر.. هم خوشبو هستن و هم تقریبا موندگاری خوبی دارن.قیمتشم بالا نیست 55تومانه...مثلا بوی متولد خرداد با تیر فرق میکنه...شیک هم هست.
من واسم شال بیارن خوشم نمیاد ،کارت هدیه بهترین گزینه اس
خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست… ﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻋﺰّﺕ ﺑﺲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻓﺨﺮم ﺑﺲ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭم ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻰ ﺗﻮ ﺁﻧﭽﻨﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭم ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﺁﻧﺴﺎﻥ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺑﮕﺮﺩﺍﻥ ...
اون ساعتای رولکس ک طلایی ونقره ای رنگن اونام خوبن
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...