2777
2789

ما یه خونه قولنامه کردیم و به فروشنده دوتا چک دادیم که هنوز ثبت نشده بعد قبل اینکه پول خونه رو بدیم شوهرم دودل بود گفت بزار قبلش استعلام بگیریم دیدیم جریمه ماده 100 داره و یکبار رفته کمیسیون و رد شده پرونده بعد رفتیم گفتیم قولنامه رو فسخ کنید اولش بنگاه و فروشنده قبول کردن الان زدن زیرش که باید دو سر خسارت بدی من چجوری میتونی از حقم دفاع کنن چون اصلا به من نگفتن جریمه ماده 100 داره یجورایی کلاه میخواستن سرم بزارن حاضرم هرینه فسخ قولنامه هم بدن ولی باز ول کن نیستن من 48 ساعت بعد گفتم فسخ کنن من چجوری میتونم شکایت کنم نه بنگاه نه فروشنده نگفتن جریمه ماده 100 داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن به ما خسارت زدی در حالیکه من خونمو فروختم اونجا رو بخرم که بهتر بشه مثلا بهشون گفتم خونه مشکلی ندارن گفتن نه بعد فهمیدیم ماده 100 داره  

به شوهرم میگم شکایت کن بگو منو آگاه نکردن نگفتن بهم مشکل خونه رو 

اگر که پشیمانی نذاشتین تو قولنامه حق گرفتن مبلغی بابت ضرر ندارن و حتی اونها مقصرن که جریمه رو به شما نگفتن بهترین راه اینه که به مشاور املاک بگین از اون شکایت میکنین چون وظیفه اون بوده که همه چیزرو توضیح بده

اگر که پشیمانی نذاشتین تو قولنامه حق گرفتن مبلغی بابت ضرر ندارن و حتی اونها مقصرن که جریمه رو به شما ...

دلال درصورتی موظف که علم داشته باشه چطور علمش ثابت میخواد بکنه؟بهترین راه همون خیار غبن