2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ از نظر اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 32 پست

موندن تو یه نوع  سرمایه آدم فقط ارزش پولش رو حفظ می‌کنه اگر میخوای سود کنی طلا هاتو تبدیل کن آپارتمان بخر و آپارتمان مدت زیادی نگه ندار  مثلا یک و صد خریدی یک و دویست بزار برای فروش همینطور ادامه بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک زمین خوب بخر . نه آپارتمان تو منطقه ی ضعیفی مثل ماهدشت که افتضاحه

شما شناخت داری از اون منطقه ؟ به نظر خودم هم خیلی منطقه ضعیفی بود ، نزدیک یک شهرک صنعتی هست و زندان قزل حصارم نزدیکشه 

مگه میشه با این قیمت؟  هر چی گشتم با این پول فقط توی چمستان یا سعادت آباد نور میشد ویلا خرید ؛ ...

هر دو این جاها رو میشناسم بستگی داره از کی بخری و کجاش همین چمستان کلی وسعت داره بعدهم این همه ادم تو این مناطق خونه خریدن فکر میکنی اگه براشون ضرر بود میومدن  

ویلا با این قیمت پیدا میشه ؟ 

اره بگردی پیدا میشه.....میتونی زمین بخری بعد بدی به یکی برات ویلایی بسازه ...بزن تو دیوار شهرهای شمالی بگرد حتما هست....مامانم تو شمال خونه باغ داره تقریبا ۱ میلیارد و نیم قیمت داره ...البته جنگل داره از دریا ۴۵ دقیقه فاصله داره

مغازه خیلی دوست دارم ولی پولم کمه آخه . اطراف تهران میشه خرید با این پول ؟

خبر ندارم سوال کنید از املاکیا، خونه رو بدی اجاره چند سال بعد جنازه خونو رو باید تحویل بگیری دیدی که چقدر خراب میکنن، ولی مغازه زمینش مال خودته یه چهار دیواری هم بیشتر نیست، مهم زمینه که مال خودت باشه

خیلی نگه داریش سخته  حالا نمیگم خیلی زیاده . الان یک میلیاردم پول نیست ولی واقعا پوستم کنده شد ...

همسایمون پارسال خیلی راحت کل سرمایشونو طلاهاش دزد برد بدون اینکه چیزی از تو خونش تکون بخوره اونم با کلی امکانات و دوربین

باید سریع آبش کنی بدی زمین که از آپارتمان هم بهتره 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
همسایمون پارسال خیلی راحت کل سرمایشونو طلاهاش دزد برد بدون اینکه چیزی از تو خونش تکون بخوره اونم با ...

وای بیچاره 

همسایه ما هم یک ماه پیش دزد اومد همه طلاهاشو برد انگار طلایاب داشتن. خانومه همون شب کارش به بیمارستان کشید ، دکتر میگفت سکته رو رد کرده . کارمند بود ، حاصل ۲۰ سال کار بود اون طلاها . خیلی دلم براش کباب شد . 

خبر ندارم سوال کنید از املاکیا، خونه رو بدی اجاره چند سال بعد جنازه خونو رو باید تحویل بگیری دیدی که ...

ایده شما رو خیلی دوست داشتم ، خدا خیرت بده . امیدوارم به بزرگترین آرزوت برسی .