2777
2789
عنوان

من دوماه پیش سقط داشتم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست
تا یکی دو ماه بعد سقط . چه آزمایش خون بدی چه بی‌بی.  ممکنه بزنه باردار . چون خونت هنوز حالت بار ...

آخه یکه هفته از وقت پریودم گذشته خیلی نگرانم خیلی سهل انگاری کردم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
برو آزمایش بده اگر باردار بودی سریع تحت نظر دکتر باش چون رحم بعد سقط هنوز ضعیفه 

دکتر خودش بهم گفت بعد دوماه میتونی باردار بشی من سهل انگاری کردم خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه از شما دونستم 😯

من هم نمیدونستم زن داداشم سقط داشت دکترا بهش گفتن خیلی مواظب باش امکان بارداری بعد از سقط خیلی بیشتر از مواقع عادیه.البته بهش گفته بود تا یکماه اصلا نزدیکی نداشته باش بخاطر رحم

آخه یکه هفته از وقت پریودم گذشته خیلی نگرانم خیلی سهل انگاری کردم 

راستی دو ماهه سقط کردی ‌... تازه باید خونریزیت قطع شده باشه که ... تا چهل روز معمولا خونریزی داره آدم.  بعدم بعد سقط سیکل آدم کلا بهم میریزه . حالا میخوای سونو بده که خیالت راحت شه ولی مطمئنم باردار نیستی

من هم نمیدونستم زن داداشم سقط داشت دکترا بهش گفتن خیلی مواظب باش امکان بارداری بعد از سقط خیلی بیشتر ...

منم یک ماه رابطه نداشتم 4اسفند سقط شد تاعید رابطه نداشتم بعد دوتا پریود باردار شدم 

منم بهمن سقط کردم البته خودم خواستم ولی از عذاب وجدانش این ماه دیگه بیخیال شدم یعنی بدون جلوگیری داشتم .فک میکردم زوده اخه ی پسر س ساله دارم الان باخودم فکر میکنم میگم حداقل موقع مدرسه رفتن بچه دومی یکم از آبو گل درمیاد اگه اون موقع نوزاد باشه خیلی سختتر میشه .

راستی دو ماهه سقط کردی ‌... تازه باید خونریزیت قطع شده باشه که ... تا چهل روز معمولا خونریزی داره آد ...

این که می گن تا ۴۰ روز خون ریزی هست کاملا اشتباه هست و من بخاطر این اعتقاد داشتم مقطوع النسل می شدم 

عزیزم خون نفاس مثل پریود هست و نهایت ۱۰ روزه هست اگر بیشتر طول کشید باید برید دکتر

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
راستی دو ماهه سقط کردی ‌... تازه باید خونریزیت قطع شده باشه که ... تا چهل روز معمولا خونریزی داره آد ...

من فردای سقطم خونریزی نداشتم تا پریودبعدیم که مثل همیشه پریود شدم 

دکتر خودش بهم گفت بعد دوماه میتونی باردار بشی من سهل انگاری کردم خیلی 

خوب پس نگران نباش فقط یه سر به دکترت بزن

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
۱ ساعت دیگه میرم دکتر ک بندازمش...اگه قبول کنه...نکرد مجبورم بگم هر چی بخوای پول میدم ولی کمک کن . ...

چرا عزیزم 

هفته چند بودی ک سقط شد بقایا نداشتی؟

هفته 9 بودم جنبین رشدش تو هفته ی 6 مونده بود 4روز بیشتر طول نکشید خودش افتاد برای بقایا رفتم کورتاژ