2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااااا، بازم دعواها و چشم و هم چشمی شروع شد، ول کنین بابا این توقعاتتان رو

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

من پدر شوهرم هم ی خودم و هم به دخترم تبریک گفت و برامون پول واریز کرد مادر شوهرمم تبریک گفت 🥰

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

خونواده شوهرم ک تعطیل تعطیلن!

مامانم بهم تبریک گفت و برام مانتو گرفت و برا دخترم عروسک، با اینکه ی تومن بیشتر پول تو کارتش نبود. بابامم فقط تبریک گفت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یا خداااااا، بازم دعواها و چشم و هم چشمی شروع شد، ول کنین بابا این توقعاتتان رو

چشم و هم چشمی چیه چطور خودشون گوزم میدن توقع دارن ما زنگ بزنیم و بریم 

من ی دختر دارم والا حتی ی زنگ از مادرشوهر ندیدم نرفت آدمه نه توقع

چشم و هم چشمی چیه چطور خودشون گوزم میدن توقع دارن ما زنگ بزنیم و بریم  من ی دختر دارم والا حتی ...

با این توقع ها فقط زندگی خودتو تلخ می کنی و اعصاب خودت ناراحت میشه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤