2777
2789
عنوان

فیلم عقد

781 بازدید | 50 پست

من بهمن ماه عقد کردم قرار بود فقط مراسم‌کامل توی تالار برگزار بشه ولی چون دوست پدرشوهرم‌محضر دار هستن به پدرشوهرم گفته بودن که عقد رسمی اینجا باشه من میخوام‌ مهمونشون کنم و این حرفا دیگه پدرشوهرم تو رودربایستی قبول کرده بودن ما هم فرمالیته وار سفره عقد تالار و چیده داشتیم

بعد فیلمبردار گفت پدر و مادر عروس دوطرفش باشن از درب ورودی بیان داخل داماد هم همراه پدر  و مادرش جلوی سفره بایسته و دستشون بذارید تو دست هم و برن تو جایگاه بشینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه چون همسرم خواهر نداره و خواهر خودم هم باردار هست دیگه رقص چاقو رو خودم انجام دادم

تا اینکه دوهفته پیش فیلم عقد آماده شد خانواده پدرشوهرم اومدن دیدن فیلم ولی همسرم میخواست با دوستاش بره بیرون و نبود

بماند که چقدر تیکه انداختن که وایی خوبه با هم دوست بودن و اینقدر طول دادین تا عقد کنین بعد خندیدن

دوباره رسید به قسمت فیلم که با پدر مادرم وارد شدم گفتن خوبه قبلا دست تو دست و بغل تو بغل بودن😒😒😒 من هیچ کدوم از اینا رو به همسرم نگفتم

فقط اونجا مادرشوهرم گفتن که قشنگترین عقدی بود که دیده بودم و بعدش به من گفتن که ب همسرت نگو ناراحتی ازشون به دل میگیره اینا حسادت کردن تو به دل نگیر

و اینکه چون همسرم خواهر نداره و خواهر خودم هم باردار هست دیگه رقص چاقو رو خودم انجام دادم تا اینکه ...

کیا این حرفو زدن؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بعد دیروز مادرشوهرم گفت که دختر عمه همسرم همش میگه من رقص چاقو عروسی کنم رفتم کلاس هم ثبت نام کردم🙄🙄🙄

منم‌گفتم نمیدونم چی بگم هرچی خودتون میدونید

بعد صبح زنگ زد که باهاش برو کلاس خوب آشنا داره تو هم برای عروسی یه  رقص بهت اموزش بده من گفتم من رقص عادی خودم ک ترجیح میدم با اصرار مادرشوهرم رفتم صبح.همین که وارد شدیم خانمه به دختر عمه شوهرم گفت اینه عروستون🙄🙄 با یه حالت طعنه وار

بعد گفت وایی حیف اون مراسم که تو اونطوری رقصیدی

حالا من عالی نمیرقصم ولی رقصم‌خوبه تقریبا

بعد گفتم مگه شما دیدین که میگین

یهو انگار سوتی شده باشه

و اینکه چون همسرم خواهر نداره و خواهر خودم هم باردار هست دیگه رقص چاقو رو خودم انجام دادم تا اینکه ...

خب عوضش مادر شوهرت خوبه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

برگشت گفت خوب میدونی تو استوری های دخترعمه رو گفت دیدم

منم‌گفتم مگه شما استوری کردی فیلم عقد ما رو پس چرا ما ندیدیم

یا که بهتر نبود از ما اجازه میگرفتین

از اونجا خداحافظی کردم اومدم بیرون

اومدم شرکت با همسرم همکارم 

بعد بهش گفتم چی شده اینا گفت چرا از روز اول بهم نگفتی بیجا کردن و ...

الان هم رفت با پدرشوهرم بحثش شد😔😔😔

فیلم جشن تو واسه عمه ها شوهرت گذاشتی ؟؟ این جور فیلما خصوصیه واقعا که

واقعا؟

تا یکسال هر کی شام خونه تازه عروس میره فیلمارم میبنه طرف ما چرا  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️