2777
2789
عنوان

برا مادرشوهرم کادو تولد دادم اونم

888 بازدید | 61 پست

هفته پیش یه کیف چرم شیک براش کادو دادم اونم امروز صبح یه بسته کادو آورد رفت باز کردم دیدم یه ماشین بازی برا پسرم خریده و یه کمبرند مردونه برا من چیزی نیورده بود شما بودین ناراحت میشدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفا درخواست دوستی ندین به من معذورم از قبول کردنش،هیتر بی تی اس هستم،نصف عمرم داخل مساجد صرف شده 
متاسفانه بعضی مادرشوهرا براین باورن کادوی عروس میخره به گفته پسرشونه که عروس میخره ....عروس خودش به ...

اره والا دقیقا بعد اگه پسرشون بدی کنه نقشه عروس بوده به نظرشون اصلا با تصمیم و پول خودم خریدم 

اره والا دقیقا بعد اگه پسرشون بدی کنه نقشه عروس بوده به نظرشون اصلا با تصمیم و پول خودم خریدم 

خب هر چی بخری با پول خودت اون باز فکرشه پسرش اینکارا کرده البته این از بی سیاستی مادرشوهر

اخه شما  کادو توقع داشتی اون رفت برای پسرش و نوه ش خرید...‌کار مادرشوهرت خندید

توقع کادو نداشتم ولی اولش ناراحت نشدم گفتم بالاخره برا بچم خریده دستش درد نکنه بعد نالان فکر کردم ناراحت شدم 

عزیزم دیگه کادو نخر فقط مناسبتا بخر بزار شوهروت بخره....کارش اشتباهه بی سیاست هم هس کادو اصلا نباید میخرید.

عزیزم دیگه کادو نخر فقط مناسبتا بخر بزار شوهروت بخره....کارش اشتباهه بی سیاست هم هس کادو اصلا نباید ...

آره دیگه نمیخرم شوهرم اصلا اهل کادو دادن نیس منم گفتم به جاش جبران کنم ولی پشیمون شدم