2777
2789

نمیدونم چطوری آزادش کنم، بتونم به کارام برسم. مثلا یه حرفی رو که چندان مهم نیست جلوی یکی از دهنم دربیاد، دیگه تمام روز ذهنم مشغوله همونه. هی دوس دارم باز با طرف حرف بزنم و توجیه کنم اصلا نگم براتون که چقد مسخرم، به حدی که تو دلم خالی میشه. انگار یه حجم زیاد استرس میکشم. از اونور باید بتمرگم برا آزمون مهمی بخونم اما همش ذهنم درگیره مسائل چیپه، یا مدام خوابم نیاد 😭😭خیلی خسته م بخدا، تمام بدنم درد میکنه، از خودم بدم اومده دیگه اه. هی واسه همه از خود گذشتگی میکنم بعد میبینم برا بقیه مهم نیستم میشینم حرص میخورم، آرزوم اینه که بتونم یه آدم عاقل و ریلکس بشم، همین فقط🥺🥺

یهو وابسته میشم دیگه ول کن نیستم، اهدافمو تعطیل میکنم کلا، همش میشینم فکر میکنم، میبینم شوهرم راحت داره به برنامه هاش میرسه و کاری ب کار من نداره حرص میخورم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

چقدرم بده، زن عموی من چند سال از من بزرگتره یه تار موی سفید نداره بعد من از 20 سالگیم موهام شروع کرده به سفید شدن که دیگه الان جلوی موهام کلا داره سفید میشه. از بس آدم خودخوری هستم

در مورد کنترل ذهن مطالعه کن و پادکست گوش بده ، منم همین درگیری رو دارم و دارم کنترل ذهن رو یاد میگیرم تازه از دیروز شروع کردم 

یک سری اقدامک های کوچیک لازمه ولی اول باید نگرشت تغییر کنه تا چرایی مسأله برات حل بشه اینکه چرا کنترل ذهن باید برات مهم باشه مهم تر از اون اقدامک ها هستن چون اجرایی کردنش وابسته به اون نگرشی هست که باید تغییر کنه 

.

من چون اجتماعی نیستم یه بار بخوام ادای اجتماعی بودن دربیارم ضایع میشم اونقدر فکرم درگیر میشه که مغزم خسته میشه. یه حرفی میزنم بعد میگم مگه مجبورت کرده بودن اون حرفو بزنی که الان عذاب وجدان داری. اخه بعضیا فکر میکنن مغز متفکر هستن ادای ادمهای خیلی باهوش رو در میارن و جوری حرف میزنن انگار من هیچی نمیدونم یه جورهایی رفتارشون عین رییس و غلامه. حس بدی بهم دست میده کسی منو به چشم زیر دست نگاه کنه و ازم سو استفاده کنن بخاطر همین همیشه گارد میگیرم ولی گاردم عاقلانه نیست بچه گونه است بعدا به حرفام فکر میکنم خجالت میکشم میگم چرا رفتارم بچه گونه بود. مقصر طرف مقابله با رفتارش میخواد ادمو تحقیر کنه منم نمیتونم حقارت رو تحمل کنم یا مثلا یکی رو اونقدر بالا میبرن حال ادم بهم میخوره منم عصبی میشم مشکلم اینه همیشه گارد میگیرم بعد پشیمون میشم خب اینقدر پز ندن اینقدر خودشونو بالا نگیرن ادم حالش بهم میخوره عادی رفتار کنن

شوهر داری؟ پس نصف راه رو رفتی انتخاب مهم تو گرفتی حالا حرف زدی که زدی زن عموی من کل زندگیش گند میزد با حرفاش ولی دیگه برای همه عادی شد حرف که میزد همه کلی کیف میکردن شوع هر وبچه هاش لذت میبردن  بخون برای ازمونت ونظر دیگران برات مهم نباشه

شوهر داری؟ پس نصف راه رو رفتی انتخاب مهم تو گرفتی حالا حرف زدی که زدی زن عموی من کل زندگیش گند میزد ...

آخه مال من گند زدن هم نبود، با یکی که رو در بایستی داشتم صحبت می‌کردم یهو گفتم زمانی که فلان دانشگاه بودم... حالا چون در گذشته حرفی از اونجا نزده بودم با تعجب گفت دانشگاه چی؟؟؟ منم دیگه گفتم قبلا که گفته بودم و... بعد اون یه جوری ساکت بود که انگار مثلا من نمیخواستم بهش بگم منم دیگه خودبخود حالم خراب شد، باورم نمیشه الان اینقد حالم سر این موضوع بد باشه

در مورد کنترل ذهن مطالعه کن و پادکست گوش بده ، منم همین درگیری رو دارم و دارم کنترل ذهن رو یاد میگیر ...

باشه دوستم ممنونم ازت. من که هدفم اینه که کنترلش کنم تا کنترل زندگیم دستم بیاد، یعنی تعطیله کل زندگیم بخدا، اه چقد بده آدم استرسی و حساس باشه

آخه مال من گند زدن هم نبود، با یکی که رو در بایستی داشتم صحبت می‌کردم یهو گفتم زمانی که فلان دانشگاه ...

خوب بزار فکر کنه تو هم کلی راجع به رفتار دیگران فکر میکنی به کجای اونا بر میخوره