2777
2789
عنوان

کانسر برست و شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 73 پست
یه جلسه شیمی درمانی رفتم  بعد جلسه اول هم سر موعد پریود شدم  چن سالتونه مجردین؟

من ۴۱ دوتا بچه دارم 

شما چطور ؟

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
یه جلسه شیمی درمانی رفتم  بعد جلسه اول هم سر موعد پریود شدم  چن سالتونه مجردین؟

به شما نگفتن نون نخورید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون آرد جو بگیری توی خونه تهیه کنید. شرکتی ها معمولا نون جوهاشون میگن بهتره. چون توی کارخونه نظار ...

ای بابا این بیچاره سرطان داره شیمی درمانی میشه بشینه نون درست کنه؟؟ ادم سالمشم نمیتونه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
به شما نگفتن نون نخورید ؟

رو برگه که بهت دادن شماره تماس نداره؟؟

کاش زنگ بزنی بپرسی نون رو 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

مامانم سالها درگیر بودند اما دکتر در مورد ارد یا نون چیز خاصی نگفت.فقط غذای تازه وترجیحا خونگی،سرخ کردنی کمتر،حتما میوه و سبزی که اگه بعد شیمی درمانی مشکلات گوارشی دارید میتونید بخارپز استفاده بشه،گوشت قرمز و قلم،لبنیات مخصوصا ماست,برای جلوگیری از یبوست بعد شیمی درمانی هم سالاد با روغن زیتون

شهرستانم اینجا زیاد دسترسی ندارم

تو همون بیمارستان یا مرکز درمانی باید داشته باشه.

مشاوره تلفنی چی؟؟

از اینترنت شماره شون رو پیدا کنید،تماس بگیرید.

خیلی کمک می‌کنه خیالتون راحت‌تره

بابای منم پارسال سرطان داشت و امسال خوب خوبه:) با دیدن پستت یاد بابام و روزای سختمون افتادم و خوشب و ...

مممنونم الهی شادی و سلامتی شریک همیشگی زندگی تون باشه 🥰🤲🏻