2777
2789
عنوان

کانسر برست و شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 73 پست
ژل رو نمیدونم من مکمل پاور فیت و قوی تر ازون به اسم هگزیم مصرف می کنم اما حتما هرچی میخای مصرف کنی ب ...

برای سلامتی ات دعا می کنم 🤲🏻🌱🥰

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای سلامتی ات دعا می کنم 🤲🏻🌱🥰

مننون عزیزم اصلا نگران نباش سعی کن شما که کرید یک هستی انشالله مراحل درمان زود سپری میشه مشکلت حل میشه اما بعد اون سبک زندگیت عوض کن خواهرشوهر دختر خالم همین مشکل داشت ده پانزده سال پیش کاملا خوب شد الان نوه داره ماشالله سالم سرحال 

نمیتونی پیاده روی کنی مطالعه کن نقاشی بکش هرکاری خالت خوب میکنه اصلا کاردرستی درست کن سعی کن این روزها عالی بگذرونی روحیه حرف اوله بازم سوال داشتی در خدمتم 

من شرایطم فرق داره اچ پی وی هستم و در معرض ریسک بالای سرطان رحم و دکترم گفته تمام اینها باید رعایت ک ...

خدای من چه سخت 

آدم ناچار باشه یک رژیم غذایی رو همیشه دنبال کنه 

الهی همیشه سالم باشید🤲🏻

مننون عزیزم اصلا نگران نباش سعی کن شما که کرید یک هستی انشالله مراحل درمان زود سپری میشه مشکلت حل می ...

تازه فهمیدم که پاتولوژی بعد از عمل گریدم ۲ شده اما پاتولوژی قبل از عمل یک بود تو کمتر از ۲ ماه تغییر کرده اما با خدا رو هزار بار شکر می کنم 🥰

من می خوام نوه هام رو خودم بزرگ کنم 😍

مننون عزیزم اصلا نگران نباش سعی کن شما که کرید یک هستی انشالله مراحل درمان زود سپری میشه مشکلت حل می ...

پیاده روی هام رو هم تا حد توان انجام می دم و از سر گرفتم تو خونه طول و عرض خونه رو می رم و می ام 😊

ایشاله خوب میشی عزیزم

منم تو بستگانم چند سال پیش بود درمان شدن خداروشکر 

همون برست بوده

چند سالته؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ایشاله خوب میشی عزیزم منم تو بستگانم چند سال پیش بود درمان شدن خداروشکر  همون برست بوده چند ...

۴۱

۴۱

منم تو اقوام داشتیم ۴۲ سالش بود بعد بارداری دوم و از شیر گرفتن بچش یهو توده حس کرد رفت گفتن کنسر برسته

عمل و شیمی درمانی کرده خدارو شکر سلامتیشو بدست اورد 

ایشاله خوب میشی گلم 🥰  نا امید و منفی بافی و اینا نداشته باش 

انرژی مثبت تو درمانت خیلی تاثیر داره شاد زندکی کن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم تو اقوام داشتیم ۴۲ سالش بود بعد بارداری دوم و از شیر گرفتن بچش یهو توده حس کرد رفت گفتن کنسر برس ...

مممنونم مهربان از دلگرمی تون الهی خدا همیشه بند دلت رو قرس و محکم پیش خودش نگه داره🤲🏻🌹

مممنونم مهربان از دلگرمی تون الهی خدا همیشه بند دلت رو قرس و محکم پیش خودش نگه داره🤲🏻🌹

انشاله عزیزم.ممنون از دعای خیرت مهربون ❤🌹

خدا ایشاله بهت سلامتی دلخوش و عمر طولانی و با عزت بده

برات دعا میکنم حتما 

توام برای مشکل من دعا کن ❤🌹

انشاله عزیزم.ممنون از دعای خیرت مهربون ❤🌹 خدا ایشاله بهت سلامتی دلخوش و عمر طولانی و با عزت بده ب ...

برا حاجت روایی تون ۱۰۰ حمد خواندم  مریم جان🤲🏻🌼🥰