2777
2789
عنوان

عجیب ترین غذاهای شهرها

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 137 پست
جدا؟من که بار اول آخرم شد هم خودم هم شوهرم اصلا خوشمون نیومد قبلا شنیده بودم سلیقه ایه واسه همین هیچ ...

حتما اگه جنوبی دیدی ازش بخواه برات درست کنه نظرت عوض میشه من خیلی بعدش جنوب رفتم اما محاله اون طعم عالی رو با خوردن تو رستوران خراب کنم من بدمزه ترین چلو ماهیچه عمرم رو رستوران خوردم باورت میشه چلو ماهیچه بدمزه باشه؟

من یبار با تن ماهی پختم به جای ماهی، خوشمزه شد، 

اره میشه..ولی ماهی خودش چیز دیگس ..بعضیا خام میندازن این باعث میشه قلیه بوی نا خشوشایندی بده ..سرخ بشه قبلش بهتره و اینکه وگه میخوای خوشمزه بشه باید حداقل ۱ساعت با شعله ملایم جا بیوفته ...آتیش کم 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمالیا سیر خیلی میزنن و من دیدم باقالی خام میخورن نمی پزن، و تاکید دارن که خامش خوشمزه تره و با زیتو ...

ووووواااااااااااای ی ی ی من ترکیدم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی انقدر غذاهای ما واسه شما عجیبه من به شخصه کشته مرده همه اینایی که گفتین هستم تازه اشپل ماهی رو جا انداختین 🤣🤣🤣🤣🤣

ی اش خوردم تو شمال مادربزرگ همسرم نذری محرم پخته بود 

باقالی ،لوبیا سبز ،لوبیا قرمز،چغندر،لبوقرمز،کشک،رشته،گوشت ریش ریش شده،عدس،ماش،جو،برنج نیم دونه ،با سبزی اش،سیب زمینی

ریختع بود ینییییی اصلا افتضاح میگفتن اگ بخوری همه مریضیای بدنتو میریزه بیرون ینی بعدش مریض میشی ک من یکم خوردم تو رودوایسی و ب خاک سیاه نشستم از مریضی 😐😐😐😐😐😐تازه میگفتن عادیه باید مریض بشی 

😂😂الهی بمیرم که هیچی از این غذا نمیدونی ...نخوردی ..؟چرا فیلم در میاری .. بعدم من توهین کردم🥴

انشالله🤭نه مطمئن باش اونی که غار نشین بوده صرفا خودتی😂

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج  

ایشون توهین میکنن!

سلام دوستان من تازه عضو شدم چند سال خواننده خاموش بودم دیگه طاقتم تموم شد روشن شدم اسی ممنون بابت تاپیک واقعا یه چیزی به اندوخته هامون اضافه میشه فقط دوستان عزیز اون استیکر تهوع رو نذارید بی زحمت هر کسی یه ذائقه ای داره با احترام

انشالله🤭نه مطمئن باش اونی که غار نشین بوده صرفا خودتی😂 @نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_ ...

خداییش بحث تون الکیه ، هر کس ذایقه ای داره ، نمیشه که همه یه غذا رو دوست داشنه باشن، وقت نی نیار جانو چرا می گیری.