2777
2789
عنوان

عجیب ترین غذاهای شهرها

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش بحث تون الکیه ، هر کس ذایقه ای داره ، نمیشه که همه یه غذا رو دوست داشنه باشن، وقت نی نیار جان ...

منم همینو گفتم دیگه منتها ایشون پیله کرده به نظرم روانیه!نی نی یارم خچدشون گفتن به جای بحث تگ بشن!

😂چرا انقدر عصبانی ...خوب بگو نمیدونم کار سختی نیس  

آره عزیزم روی کره زمین فقط شما خوردی فقط شما میدونی باشه

انشالله خدا شفات بده😂پس راست میگن با احمق بحث نکن توهم همسطح خودش میکنه!👌

ماالهی مرکب و خرچنگ عالیه ولی پیشنهاد میکنم اصلا صدف نخور گوشتش لیز و سفته مثله آدامس با زور باید بگ ...

😥😓😓😓😢خیلی دوست دارم حتما امتحان میکنم دهنم آب افتاد  ،مرسی که گفتی صدف اگه اینطور باشه کنسله

آره عزیزم روی کره زمین فقط شما خوردی فقط شما میدونی باشه  انشالله خدا شفات بده😂پس راست میگن ب ...

خوب شما داری هی منو ریپ میزنی ..الان کی احمقه و دیونس 😂😂😂..اگه عاقل بودی که انقدر با عصبانیت جواب نمیدادی 

هی داری میگی توهین کرده 🤭🤭عشقم من کجا توهین کردم 

فقط شما زورت اومده بگی نمیدونم شروع کردی مسخره بازی در اوردن 😄...روزتون خوش 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
خوب شما داری هی منو ریپ میزنی ..الان کی احمقه و دیونس 😂😂😂..اگه عاقل بودی که انقدر با عصبانیت جواب ...

توهین میکنی و انتظار داری جواب ندم!نه عزیزم آدمایی مثل شما پرو میشن ،وقیح هستین جامعه رو خراب میکنین!پست من هیچ ربطی به شما نداشت فضول خانم

نمیدونم از چی انقدر سوختی که اینجور بهت فشار اومده و پیله کردی به من ولی حسادت خوب نیست گلم خودتو اصلاح کن یه روانشناسم برو مشخصه خیلی عصبی هستی که هی به بقیه میگی🤭 روز خوش👋

توهین میکنی و انتظار داری جواب ندم!نه عزیزم آدمایی مثل شما پرو میشن ،وقیح هستین جامعه رو خراب میکنین ...

شما برگرد پستایی ک گذاشتم ی بار دیگه بخون ...اگه توهینی کردم حق دارید ...شما فقط چون بهتون برخورده گفتم نمیدونی چیه احساس کردی توهینه ...

چرا انقدر بخاطر ی مسئله کوچیک سخت میگیرید و زود عصبی میشید 😐...ولی من اصلن تو حرفام قصد توهین نداشتم و ندارم اینکه خودتون بد برداشت کردین تخسیر من نیس ..ب عصابتون مصلت بشید سخت نیست ..🥰

شما برگرد پستایی ک گذاشتم ی بار دیگه بخون ...اگه توهینی کردم حق دارید ...شما فقط چون بهتون برخورده گ ...

شما اول املا و ادب یاد بگیر گلم تخسیر! از میزان فضولیتم بکاه به نظرم یه دور دیگه برگرد از اول پستاتو بخون خانمی که دیوونه و احمق نیستی ریپ نزن!

شما اول املا و ادب یاد بگیر گلم تسخیر! از میزان فضولیتم بکاه به نظرم یه دور دیگه برگرد از اول پستاتو ...

😂کتابی نوشتن 

روز بخیر عزیزم ...یکم رو روانتون کار کنید