2777
2789
عنوان

پول از شوهر .....

354 بازدید | 24 پست

شوهراتون چق بهتون پول میدن در ماه 

من ک نمیده میگه هرچی بخوای خودم میخرم میارم🥺

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تومن الی دو و پونصد همین الانم ازش دزخواست یه گوشواره طلا کردم پیام دادم بهش الانم تو استرسم شدید ببینم قبول میکنه برام بخره هر چند چشمم آب نمیخوره   

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
پول تو جیبی یا مبلغ ماهیانه نمی گیرم هر چند وقت یبار بهش میگم برام فلان تومن پول بزن

حالا البته مبلغ زیاد نمیگیرما😂

نگاه مکنم به موجودی کارتش بعد تصمیم میگیرم چقدر نیاز داشته باشم😅

🥺🥲شوهر من کارش نونوایی هس صبح می‌ره ظهر میاد ساعت ۴عصر دوباره میرع ۸میاد خونه خودم هیچ جا نمیرم برا همی نمیده🥲میگه چیزی نیازه بگو میارم 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
حالا البته مبلغ زیاد نمیگیرما😂 نگاه مکنم به موجودی کارتش بعد تصمیم میگیرم چقدر نیاز داشته باشم😅

😂

شوهرت اصلا هییییچی بهت نمیده در ماه فقط به خرید خونه نیست که منم هر چی واسه خونه بخوام لیست میکنم میخره میاره هر چی که باشه اما خب آدم خودش یه بیرونی بره جایی کرایه تاکسی. و اسنپ بخواد بره یا خونه مادرش برادرش واسشون یه خوراکی خواستی بخری یا اصلا یه پس اندازی شااید شوهرت نبود به پول نیاز داشتی از پس اندازت برداری یه لباس زیر میخوای بخری وسیله بهداشتی خصوصی میشه مگه پول نده 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

خواهر منم مثل شماست

دختر عموم هیچی بهش نمیداد شوهرش بعداز ۹سال الان یاد گرفت اومد گفت (الکی)همه بهم میگن مانتوییم که چن سال پیش پوشیدی رو الان میپوشی

یاد گرفته این چیزا رو بگه

بچش لباس بچگیاشو میپوشه هنوز داره با سیاست پیش میره...یه روز بچش مریض شد بهش گفت ببین بچه انقد حالش بد بود بردم دکتر و پول از همسایه قرض گرفتم

بهش گف وقتی میری جایی بهم پول بده که اینجور نشه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

یه کارت با حساب بانکی به نام خودم برام ایجاد کرده بودن 

صبح روز عروسی کادو شده بهم دادن 

هر روز و هرماه بهش پول واریز میکنن

اما شما با همسرتون صحبت کنین و بهش بگین جدا از مخارجی که متقبل میشن باید مقداری پول به حساب تون یا نقدا به شما پرداخت کنن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )