2777
2789
عنوان

دخترم نفسم پاره تنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 108 پست

انشاالله شفا پیدا کنه بچه گلت 

بهت افتخار میکنم 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهش ژن که باعث تشنج های مقاوم شد و منجر به سی پی شدن شدید و از بین بردن کارکرد مغز.

بچه اول دخترعمه م همین مشکل داشت ولی دوم وسوم سلامت بودن... 

خدابرای بچه ت حفظت کنه🌹

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

خدا بهت توان و صبر عظیم بده عزیزدلم که راه سختی و رفتی و در پیش داری

و شدیدا امیدوارم خیلی زود علم اونقدر پیشرفت کنه که دختر ناز شمام سلامتیشو بدست بیاره و مثل همه بچه های دیگه بشه و خنده های از ته دل تو خونتون جاری شه🥺🫂❤

درکت میکنم من خودم فرزند سندروم داون دارم وقتی مجرد بودم وکوچیک از دور میدیدم بچه سندروم از اینکه نزدیکشون بشم‌میترسیدم فک میکردم بمن‌اسیب میزنن ولی حالا میبینم خدایا چقد اشتباه کردم چقد این بچع ها مهربونن وچقد اسیب پذیر چقد مهربون وحساس مامردم فک میکنیم متوجه نیستن اما اونها احساسات قوی دارن قشنگ میفهمن و درک میکن حس طرف مقابل رو 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خیر

خدا تن شما و گل دختر رو سالم و سلامت نگه داره برای خدا هیچ کاری نشد نداره  وقتی خدابما فرشته داده قطعا توانشو دیده قطعا بهتر ازما میدونه چیکار کرده

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
بله خدا روشکر 

خداروشکر کن عزیزم لااقل همسرت همراهی میکنه 

شوهر من پسرمم رو میپرسته 

همه جوره بهش میرسه عاشقشه 

پسرم ۲۱ ماهشه

بعد تا حرف مشکلش میشه 

به من میگه ژن توست دیگه از تو اینجور شده دیگه 

درسته حرفش 

ولی اینو که میگه غم عالم میوفته توی دلم 

میمیرم هر بااار 

منم عین شما تمام ازمایشات حتی ژنتیک رو دادم 

بازم شکر چی بگم 

ولی دارم میسوزم 

ای کاش ای کاااش بچه هامون سالم بودن 😭😭😭😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم واقعا سخته درکت میکنم 

من نمیدونم دلیلش چیه 

چند ساله دخترمو میبرم کاردرمانی 

خیلی بچه میارن که مشکل دارن از نوزاد ۳ ماهه گرفته تا چند ساله 

خیلیم شلوغه کاردرمانی 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم من با تمام تمام تمام وجودم درکت میکنم.

خدا به دلت صبربده و آرامش .آرامشی خدایی که بتونی دخترتو بزرگ کنی.من این دردو کشیدمم پسر من همه چیزش خوب بود نگاهش غذاش وایسادنش آواسازیش ولی.....

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤