آخه این همه سال خونه موندم هیچ خبری نشد حالا بعد عمری یه مسافرت رفتیم اونم کجا مشهد اونم از هتل داشتیم میرفتیم حرم نشونه های بلوغ من اونجا بود ک شروع شد
بله فکر شو بکنید مادرمم وسواسی و جوری بود ک راحت نبودم باهاش و نگفتم و همونجوری رفتم و تو برگشت ماشین و لباسام ب گند کشیده شد😑🤐🤫🤭🙄
خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبح زود رفتم دسشویی و دیدم مهمون ناخونده ام اومد منم پچول خواب بودم نفهمیدم چی شد یکم ترسیدم به مامانم گفتم و برام پد اورد و یادم داد چجوری بزارم و لباس پوشیدم رفتم مدرسه کلاس ششم بودم جالبیش اینجاست که تو راه که داشتم میرفتم فکر میکردم الان همه فهمیدن که من پریود شدم و میان میدزدنم🤦♀️😂چقد تباه بودم😂😂
خونه مامان بزرگم بودم اونم تنها دیدم بله پریود شدمم ب هیچ کی نگفتم با اون وضع رفتم مدرسه بعدش ک اومدم خونه طاقت نیاوردم ب مامانم گفتم و چقدر شرایط بدی بود اولین بار درد خیلی بدی داشتم
الانم ک خخخخ همونم دیگ تنبلی دارم با منت و تمنا میاد
تقریبا۱۰/۱۱سالم بود؛مادرم قبلا برام توضیح داده بود برای همین نمیترسیدم و گریه نکردم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
۱۶ ساله بودم میدونستم کامل چی هست نترسیدم اما یه حس بدی داشتم بعد به مامانم گفت ولی نازم خیلی کشیدن😁بعد اون هر دفعه لوس شدم تیرم با جمله مگ بار اولت خطا رفت
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند