2777
2789

آخه این همه سال خونه موندم هیچ خبری نشد حالا بعد عمری یه مسافرت رفتیم اونم کجا مشهد اونم از هتل داشتیم میرفتیم حرم نشونه های بلوغ من اونجا بود ک شروع شد 

بله فکر شو بکنید مادرمم وسواسی و جوری بود ک راحت نبودم باهاش و نگفتم و همونجوری رفتم و تو برگشت ماشین و لباسام ب گند کشیده شد😑🤐🤫🤭🙄

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

ماه رمضون ۹۸ بود فک کنم

روزه بودم

اخرین روز مدرسم بود 

تو نمازخونه مدرسه پریود شدم 

مثه خر گریه میکردم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود رفتم دسشویی و دیدم مهمون ناخونده ام اومد منم پچول خواب بودم نفهمیدم چی شد یکم ترسیدم به مامانم گفتم و برام پد اورد و یادم داد چجوری بزارم و لباس پوشیدم رفتم مدرسه کلاس ششم بودم جالبیش اینجاست که تو راه که داشتم میرفتم فکر میکردم الان همه فهمیدن که من پریود شدم و میان میدزدنم🤦‍♀️😂چقد تباه بودم😂😂

قدر لحظات و بدونید تکرار نمیشن🙂💔

خونه مامان بزرگم بودم اونم تنها دیدم بله پریود شدمم ب هیچ کی نگفتم با اون وضع رفتم مدرسه بعدش ک اومدم خونه طاقت نیاوردم ب مامانم گفتم و چقدر شرایط بدی بود اولین بار درد خیلی بدی داشتم

الانم ک خخخخ همونم دیگ تنبلی دارم با منت و تمنا میاد

خونه پدربزرگم بودم

داشتم با زنداییم حرف میزدم یدفعه حس کردم که شدم

رفتم چک کردم و دیدم که بله شدم

تقریبا۱۰/۱۱سالم بود؛مادرم قبلا برام توضیح داده بود برای همین نمیترسیدم و گریه نکردم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۱۶ ساله بودم میدونستم کامل چی هست نترسیدم اما یه حس بدی داشتم بعد به مامانم گفت ولی نازم خیلی کشیدن😁بعد اون هر دفعه لوس شدم تیرم با جمله مگ بار اولت خطا رفت

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من خیلی خوب یادمه تو مدرسه شدم اول راهنمایی ۱۳ سالگی ۷ آذر اون سال خیلی حالم بد بود نمیدونستم چمه رفتم دسشویی مدرسه دیدم لباسم کثیف شده رفتم خونه اروم ب مامانم گفتم اونم بدش اومد گف چ زود برو بشین برات نوار برم بخرم

من حتی بلد نبودم چجوری استفاده میکنن بعدم هرماه مریض میشدم  سه روز الانم همونم سه روز قبلش س روزم روز پریودی میوفتم مثه جنازه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

من تابسون ششم بود ک پریود شدم

یعنی سال بعدش میرفتم هفتم 

درد داشتم یکم

رفتم دسشوری 

دیدم ع خوووووون 

دقیقا نشد تا رفتم نشستم 

بعد خونشم انقد قرمز روشن بود🤐

تابستونی ک خالم و آبجیم اینا میرفتن مشهد 

منو نبردن🙁

ولی تعجب نکردم

چون اطلاعات ام کامل بود 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
تازه توی یکی از تاپیکا گفته بودم یه هفته قبل از تولد نه سالگیم بود

وای چ زووود

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار