2777
2789
عنوان

بیاید خاطره اولین پریود مون رو بگیم😅🙃🤪😝

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱سالم بود یک ماه قبل از  من همکلاسیم پریود شده بود و منه اسکل به پریود شدنش حسودیم شد انگار کاپ طلا قرار بود بدن قشنگ روزو شب کارم شده بود دعا کردن که خدایااا منم پریود بشم😐😂 و ۲۸ دی ماه پریود شدم مثل خری که تیتاب دیده با ذووووق فراوان رفتم به همه گفتم 😂 

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂 
ماه رمضون ۹۸ بود فک کنم روزه بودم اخرین روز مدرسم بود  تو نمازخونه مدرسه پریود شدم  مث ...

آخی عزیزم

چ حس بدیه اولین بار خیلی بد کاش مامانا وقت بزارند قبل از اومدنش ذهن دخترا رو آماده کنند ک اینجوری حالت سکته نگیریم 🥺😱

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

شب مهمون بودیم خونه خالم ی اییییل ادم منم خیلی شیک رفتم نشستم کنار بابام و داییم.... اونام داشتن برنامه میچیذن شب بریم خونه باغ اون یکی داییم هوا خوبه.... متم هی میگفتم اره بریم بریم.... چشمت روز بد نبینه 1دفعه چنان دادی زدم از درد ک همه رو برق گرفت... مادر جونم میگفت مار نیش زد این دختر و... 

دیگ از درد گریه میکردما دلم داشت میکشت من و بردنم بیمارستان و سونو ک اپاندیس نباشه... گفتن هیچی نیست 1مسکن زدن برگشتیم رفتم دستشویی دیدم پریود شدم دیگ اومدم ب مامانم و زنداییم گفتم اونام دلم و بستن از زیر لباس.... 

بقیه هم هی مردا و پسرا میگفتن خوب می‌شی الان تو میری تو استخر خوب میشی(من عاشق اب بازیم) 

هیچی دیگ رفتیم خونه باغ داییم، هی گفتن بیا تو اب هی گفتم نمیام بیچاره ها ی دفعه مغزشون جرقه خورد هی میگفتن حالا دفعه دیگ.... همه فهمیدن دیگ فکر کن بالای 30تا پسر و بابامو داییام هیچی 

14سالم بود

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
۱۱سالم بود یک ماه قبل از  من همکلاسیم پریود شده بود و منه اسکل به پریود شدنش حسودیم شد انگار کا ...

چ خوب کاش همه با ذهن آماده منتظرش بودیم 

من ک احساس می‌کردم ی آدم کشتم گذاشتم تو شورتم کسی نفهمه یعنی انقدر احساس بدبختی و گناه داشتم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
والا خاطره نداره پریود شدیم تموم شد رفت مامانمم از قبل همه چیو گفته بود🤣اذیت نشدم

دمش گرم

و منی که جلد نوار رو باز کرده بودم و پنبه هاشو چیده بودم توی لباس زیرم😐😐😐😐😐😐😐

😂😂😂

دوازده سالم بود تو مسافرت.خیلللی گریه کردم

وای همدردیم

من راهنمایی بودم قبل مدرسه دل درد گرفتم .پریود شدم ب مامانم گفتم یه نوار داد گفت برو بنداز منم فک گردم از طرف چسبش باید بندازم ک بچسبه 🤣🤣🤣بعد شر شر هی شلوار گند میخورد اخر مامانم گفت چته چرا اینجوری ای گفتم مامان مگه نباید از چسبش بندازم گفت خاک توسرت 🤣🤣

چ خوب کاش همه با ذهن آماده منتظرش بودیم   من ک احساس می‌کردم ی آدم کشتم گذاشتم تو شورتم ک ...

آخی عزیزم 😂😚

امضامو بخون تجربه کارهاییه که خودم انجام ندادم و ضررش رو دیدم :««هیچ کسی دوست تو نیست جز خودت،از کسی انتظار چیزی نداشته باش تا همیشه در آرامش باشی،قهر و دعوا و بحثت با شوهرت رو پیش خانواده نبر احتراما برداشته میشه،به هیچ کسی اعتماد نکن ،با دوستت دردو دل نکن فردا میکوبه تو سرت نگو این دوست صمیمیه آی چه می‌دونم خواهریمه ،از پیشرفت ها و خوشی هات به کسی نگو  حتی رفیقت چون باعث حسادت میشه  ،ریز به ریز زندگیت رو به کسی نگو فردا روزی برای خودت دردسر میشه به قول قدیمی‌ها یک دونه وقتی سبز میشه که زیر خاک پنهان بمونه🙂